2009/12/02

Kedvencek

Észrevettük Gáborral, hogy mind a két Kislányunknak van egy kedvenc plüss figurája. Mind a kettőjüknek egy kutya. Kincsőnek Gábor régi kutyusa, ami 1-2 hete került le a padlásról, Zsófinak pedig az általam hozott plüss kutya nőtt a szívéhez. Bár Zsófi nem annyira hűséges kutty-jához, mert közben nagyon szemezget egy csigával is, amit azt hiszem Pankáéktól kaptunk és egy sárga csibével is, ami Tücsi nagynénitől van. Szerettem volna, ha lesz kedvencük a Csajoknak, na de hogy ennyire korán legyen, azt nem gondoltam volna. Képesek percekig csak azt egy állatkát nézni, dumálni hozzá.

Kincső még tudatosan fogdosni is szokta kutyusát, és ha véletlenül kicsit erősebben nyúl hozzá, és feldől, akkor nagyon tud sírni, egészen addig, amíg újra talpon nincs az eb. Akkor visszaáll a lelke békéje is. :)




Kíváncsi vagyok, meddig fog tartani ez a "szerelem", még ha nem is sokáig, akkor is örülnék, ha egyszer, majd nagyobb korukban szintén lenne egy kis kedvencük, amit cipelnek magukkal mindenhová, felnőtt korukban magukkal viszik az új otthonukba, stb... De jó, hogy ez még messze van! :)

2 megjegyzés:

Natimi írta...

De helyes Kincső:))Olyan édesen gagyog és még mintha mosolygott is volna a kutyusnak:))

Az előző videón pedig Zsófi nagyon ügyesen rúg kapál a játszószőnyegen!:)

Büszke lehetsz rájuk,mert gyönyörűek,édesek,formásak és főleg egészségesek!!

Boldog névnapot utólag is!
Puszil,
Timi

Vivien írta...

Köszönöm, Timi! És nagyon büszke vagyok rájuk. Remélem, mindig az lehetek! :)

Puszi.
Vivien