2009/12/27

2009. 12. 24.

Az első karácsony Veletek. Olyan furcsa. Apátokkal még nincs két éve, hogy megismerkedtünk, ez a második karácsonyunk együtt, de már ezt megszépítettétek! Számomra még mindig felfoghatatlan, hogy vagytok, nagyon szeretlek Benneteket, nem győzök gyönyörködni minden alkalommal Bennetek, egyszerűen tényleg hihetetlen, hogy ekkora szerencsém volt. Van. :)

Délelőtt meglátogattuk a Klári mamát. Nagyon örült nekünk.



Aztán délután már itthon maradtunk, kicsit káosz volt a mai nap, még bele kell jönni ebbe is, hogy nem csinálhatom a dolgomat folytonosan, hanem meg kell szakítani miattatok. Persze ez nem panasz, sőt! Örültem, hogy előző nap sok mindent megcsináltam, így erre a napra végülis maga a zellerkrém leves elkészítése és a búbos hús hús része maradt csak. Szerencsére minden nagyon finom lett, az ajándékok úgy ahogy célba is találtak. Apa nagyon örült a "szerelmespár-kesztyűnek". :) Egyből tovább gondolta az ötletet, hogy kéne egy gyerek-felnőtt kombináció és egy gyerek-gyerek kombináció is, arra az esetre, ha sétálni megyünk majd. Ez még várat magára egy jó évet, de végülis igaza van, hasznos lenne. :)



A karácsonyfa díszítését lefekvés után fejeztük be, mert arra már nem volt idő... :) Jövőre másképp lesz minden. Akkor eljönnek Fótról a Mamáék is, és talán Csilláék is velünk töltik e szép estét. Együtt leszünk, mint máskor. Idén sem sikerült tökéletesre szervezni a karácsonyt, tavaly rohanás volt belőle, idén meg más miatt nem volt tökéletes. DE előbb vagy utóbb csak megtaláljuk a mindenkinek jó megoldást.



Volt még egy nagyon fontos dolog a mai napban: Zsófi ma felfedezte kis kezecskéjét, és örömmel nézegeti azóta is. :)

De a lényeg: Veletek volt tökéletes az ünnep, bárhol is legyünk, ha velünk vagytok, csak jó lehet.

Nincsenek megjegyzések: