2009/12/23

Az én Gáborom

Sokat zsörtölődöm Vele, pedig nem érdemelné meg! Tudom én ezt nagyon jól. Ma is annyit segített nekem. Tegnap is korábban jött fel, mint ahogy ígérte, ma is itthon volt, hogy be tudjam fejezni a sütögetést. És én mégis csak morgolódok. Pedig annyira szeretem ŐŐŐŐt! Még szerencse, hogy ezt ő is tudja.



Ma, azon kívül, hogy a gyerekekre figyelt, amíg én sütögettem, meg a holnapi vacsorára készülődtem, még arra is hajlandó volt, nem kellett kétszer kérnem, hogy a hókiflitésztát kinyújtotta, kiadagolta és formázta. Csak éppen nem kifli formára, hanem szív alakúakra... :) A végén még formázott egy angyalkát és egy fenyőfát is. Hát érdemel egy ILYEN férfi ennyi zsörtölődést!? Ugye hogy nem? Szégyellem is magam, igyekszem megváltozni, hátha sikerül.



Köszönöm a segítséged, és a türelmed Drágám! :)

3 megjegyzés:

Szitya írta...

Vivi!

Szerintem se zsörtölődj.... Még a konyhában is segít... ilyen csak az álmokban létezik... :-)

Boldog Karácsonyt mind a négyőtöknek!!!!
Képzeld, a lányok azt hitték egészen tegnapig, hogy te voltál a házi tündér, aki egész advent alatt írogatott naponta leveleket és meglepiket rejtett el.. :-) (Erre ki kellett ábrándulniuk, hogy a házi tündérük egyben a házi sárkányuk is: az anyjuk...)

Puszi,

Szilvi

Vera írta...

Én is szoktam rendesen morogni, közben meg a drága férjem a lelkét kiteszi értünk. :) Persze mindig lenyugszom, sosincs harag, csak akkor jönnek elő belőlem a zsörtölődős pillantok, ha sok a feladat, és nem látom a fényt az alagút végén. Amint egyenesbe jövök, kezdek felengedni zordságomból. :) No, de ezért mondtuk ki azt a bizonyos Igent, hogy ezeket egészséges szinten elviseljük egymásnak. :)

Én észre sem vettem, hogy stílust váltottál, nekem talán pont az tűnt fel, hogy az utóbbi egy-két bejegyzés milyen könnyed, olvasmányos lett, szerintem könnyebb a közönségnek írni, az emberből jobban jönnek a szavak, mintha levélszerűen írnánk valakinek. De persze egész nyilvánvalóan te döntesz a blog stílusáról. Még szép. :-) Én így is, úgy is olvasni fogom. :-))
És most már kiléptem a hallgatásból, végre sikerült összehoznom egy bejegyzést, és nem csak a háttérben húzódok meg! :)

további szép karácsonyt Nektek!
Vera

csuti76 írta...

Sziasztok Viviék! Üdvözöllek Titeket új rendszeres olvasóként...Nagyon imádtam olvasni az eddig leírtakat!A lányok és persze Ti is fantasztikusak vagytok!!! Nagyon jó egészséget kívánok Nektek a továbbiakban is!
Puszi Nektek,
Köbli Kati