2009/11/22

A jól bevált forgatókönyv

Nem akartam ezt a címet adni: kakira várva. Pedig ez a lényege a mostani bejegyzésemnek. Sajnos Zsófinknak ugyanis kaki problémája van. :( Először azt hittem, hogy átmeneti, hogy csak annak a teának köszönhető, ami Kislányomnak nagyon ízlett és igen nagy mennyiséget megivott belőle. Ezért nagyon örültem, amikor Anyu pénteken előrukkolt egy lehetséges megoldással: szappant a popsiba. Az én Nagyim is ezt alkalmazta, amikor Neki volt ilyen gondja. Háát, én ezt nem mertem megtenni, így rá várt e művelet végrehajtása. Nagyon ügyesen meg is csinálta és abban a pillanatban lett is eredménye: sikerült! Kijött a várva várt kaki! Jaj, de örültünk! Majdnem elsírtam magam megkönnyebbülésemben. El is határoztam, soha többet tea. Na jó, legalábbis egyelőre mellőzzük. Sajnos örömünk nem tarthatott sokáig, mert másnap ugyanezzel a problémával kellett szembesülnünk. :( Ekkor kint voltunk Fóton, Anyuéknál. Ezúttal lázmérő-technikát alkalmaztunk. A forgatókönyv ugyanaz volt, mint előző nap: torna, fel a popsiba a cuccot, majd a gyereket felemelni. És igen, ezúttal is bevált, kijött, aminek ki kellett jönnie.



Ma ismét eljött az ideje, hogy könnyítsünk Kislányunk baján. Ezúttal Apa segített Neki, szerencsére eredménnyel. El vagyok azért kenődve, mert hatalmas fájdalommal járhat neki. Már nem maga a hőmérő felnyomása, hanem az, hogy nem jön ki a kaki. :( Olyan nagyon sír ilyenkor, és semmivel nem tudom enyhíteni a baját. Szörnyű. Egy barátnőm mesélte, hogy ő a kislányát egyéves koráig szélcsövezte. Én ezt NEM szeretném! Remélem, hogy hamarosan megoldódik Zsófink problémája, és nem rontja el napjait a görcs.

Viszont ami nagyon jó hír (főleg Apának), hogy Zsófi megint átaludta az éjszakát: 21 órától reggel 7-ig aludt! :) Csak így tovább Kislányom! :)

1 megjegyzés:

Ági írta...

Lázmérő technika ismerős..Lényeg a mértékletesség.

Viszont nem emlékszem, hogy bármelyik lánykám is átaludta volna az éjszakát ennyi idősen. Ezek után panaszt ne halljak! :-))
Puszi
Ági és a csajok