2009/11/16

Angyalkák

Alszotok. Végre. Pedig ilyenkor (is) üvölteni szoktatok. De ma délután valamiért kíméltek. Nagyon szépen köszönöm! Pedig nem indult ilyen jól a délután, de aztán (kop-kop-kop) édesen, békésen elaludtatok, az én legnagyobb örömömre. Úgyhogy sikerült is picit rendbe hozni a konyhát. Többre nincs se kedvem, se energiám. A blog vezetése kikapcsol, és erre van most szükségem. Tegnap este kivasaltam, még fürdetés előtt, van holnapra ebéd, Zsófinak van lefejve tej - eldicsekszem, hogy annyi tejem van, hogy napok óta mindig fagyasztok le az ínségesebb napokra, és még így is lehet kockáztatni, "pazarolni" etetéskor, mert akkor is marad a következőre! Ja, és napok óta, sőt már egy hete legalább nem szedem a tejtermelést segítő homeopátiás bogyókat. Nagyon örülök ennek, mert a Vadász doktor úr (gyerekorvos) azzal riogatott, hogy ha nem fognak szopni a gyerekek, akkor 6 hét után el fog apadni a tejem. Kb. egy hónapra rá kezdett Kincső ciciből enni, de ugye Zsófi azóta se, és nagyon szépen van tejem. ránk fog romlani a sok tápszer, amit beszereztünk, mert egyszer majdnem nem tudtam mit adni a Lányoknak enni, de akkor is az akarat meghozta a tejemet, és végül nem kellett a tápszerhez nyúlni, pedig előtte muszáj volt naponta egyszer azt adni nekik, de azóta talán 1-2x ha kaptak.

Olyan édesen alszotok! Le is fotóztalak Benneteket! Csak hogy lássák a kedves Olvasók is, hogy nem csak olyan üvöltő kis boszik tudtok ám lenni! :) Én pedig nem győzlek nézni Titeket! Vajon minden Anya így van ezzel, más is szokta nézni a gyermekét alvás közben? Én imádom nézni, ahogy alszotok. Csak néha megérzitek, és mocorogni kezdtek, akkor picit vissza kell vonulnom. Ilyenkor írok pár mondatot. :)





Ugye mennyivel szebbek vagytok ilyenkor, mint amikor üvöltötök!? Ráadásul biztos vagyok benne, hogy a közérzetetek is sokkal jobb. Az enyémről nem is beszélve! :) DE nem kell ám mindig aludni, tőlem lehettek egészen nyugodtan ébren is, a lényeg: csendben legyetek, vagy gügyögjetek. Az nagyon jól áll Zsófinak. A mosolyaitokról nem is beszélve! Kis fogatlanok! :) Ugyan ma csak Zsófiról sikerült mosolygós képet elcsípni, de igyekszem Kincsőkénkről is készíteni. :)



Nincsenek megjegyzések: