2010/01/01

Új év, új szokások!?

Remélem, igen! :) Ugyanis gyönyörűségeink ma először aludták át közösen az éjszakát! Reggel 5-kor halk neszre ébredtünk, és nem hittük el: egyikünk sem lopózott ki az éj leple alatt, hogy megetesse valamelyik éhes gyermekünket. :)



A mai nap nem csak erről lesz emlékezetes, hanem arról is, hogy ma először megkóstolták a Lányok az almát. :) Először Zsófi volt az "áldozat", őt fent láthatjuk, aztán Kincső is sorra került, amikor jelezte, hogy ő akkor most enne. Zsófi nem értékelte túlságosan, ő inkább marad a jól bevált anyatejnél, és a tápszernél - ez utóbbit két napja nem kapja.

Kincsőnek viszont úgy tűnt, hogy ízlett, egy darabig szótlanul nyammogta, de végül ő is felháborodott. :)




Hát, igen, itt a felvételen pont nem az látszik, hogy ízlik neki... :)

És igen, délben még mindig pizsamában voltam... Mégsem szégyellem magam, jól esett. :) Holnap egész nap abban leszek. Bibibííí! Mert megtehetem. :)

1 megjegyzés:

Natimi írta...

Hát először is BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok nektek!!

Másodszor,pedig bocsi,hogy csak most jövök.De ez először is azért van,mert a blogomban valamiért nem jelzi,hogy újítottál,tehát nálam azt látni,hogy két hete írtál utoljára.
Ezért aztán még olvasni sem jöttem.Mondjuk többre úgy sem futotta volna eddig.
De most itt vagyok és csak ámulok és bámulok,hogy milyen nagyot nőttek a lányok!Szépültek,ha lehet így mondani és olyan kis figyelmesek lettek!Gyönyörű babák!

Nagyon jók a képek!...és a videók is!ne aggódj,az elején minden gyerek így reagál az almára.Ha szereti,ha nem!Majd megszokják,amikor nyitottabbak lesznek az új ételekre.

Legyetek jók,örülök,hogy jól vagytok!
Puszillak,

Timi
u.i.most már jönni fogok!