2010/01/30

Konduktor-nál megint

Hétfőn megint jelenésünk volt a konduktor néninél, aki megállapította, hogy Kislányaink szépen fejlődnek, erősödnek. Örültem neki, mert bevallom, napi 3 torna helyett 3 naponta tornázunk... :( Tehát az arány nem a legmegfelelőbb, de hát ez van.

Zsozsoka bal combija egy picit még mindig be van rozsdásodva, de közel sem annyira, mint az elején. És hát igen, amit nem erőltetek, a hason fekvéssel is gond van, így azóta sűrűbben tesszük őket pocakra, ami ezzel a kitámasztásos módszerrel elég elviselhető számukra. Sőt! A minap Kincső elég messze kúszott, a felcsavart takaró a hasa aljához került, annyit haladt előre!!! Ettől annyira kimerült a Drágám, hogy utána még egy darabig csak feküdt mozdulatlanul és nézett maga elé, majd aludt egy jót. :)


Szeretnek így lenni, azt lehet mondani, de persze nem órákig, hanem csak pár percig.

Lánykáink egyébként elég sokat alszanak mostanában, főként, ahogy bevezettük, az ágyukban, de persze akad kivétel is... :)

Kincső a játszószőnyegen alukál

És mivel mostanában nagyon szeretnek Anyucikájukhoz bújva lenni, előfordul, hogy el is szenderednek ölelő karjaimban. Ilyenkor vagyok én is a legboldogabb. Na meg a koradélutáni alváskor, amit velem együtt töltenek el - a hitvesi ágyban. :)

Zsófi az ölemben szundít békésen

Egyik nap pont úgy jött ki, hogy Gábor jött fel reggel 9 körül, mi még az ágyban heverésztünk, majd jött fel 2-3 körül, mi éppen akkor is az ágyban voltunk. :) Háát, igen, jó dolgom van... :))

Nincsenek megjegyzések: