2010/01/09

Meglepetés - végre nyíltan

Ma végre vége lett a titkolózásnak, és az utolsó meglepettünk is kézhez kapta a régóta szervezett meglepetésünket. :) Ami nem volt más, mint az, hogy a Kismama magazin januári számának én voltam, vagyok a hónap kismamája, és a lányaink pedig a hónap kisbabái. Valahogy így nézünk ki az újságban:

Nem is tudom, hol kezdjem, kivel, ki hogyan reagált a látványra. Azt hiszem azzal kezdem, hogyan tudtuk meg, hogy megjelent az újság.

Nagyon reménykedtem benne, hogy még 2009-ben megjelenik, legalábbis addig, amíg a Tücsiék itt vannak, hogy lássuk az arcát, amikor kinyitja a lapot és meglát benne minket. Nem jött össze. :( Pláne az nem, hogy a karácsonyfa alá tegyük. Mindegy, ez van.

Aztán január 1-én kaptam egy levelet az iwiw-en egy Renáta nevű lánytól, de én csak 2-án olvastam, ha jól emlékszem, aki arról írt, hogy mennyire szimpatikusnak talált a Kismama újságban, meg a Kislányok is nagyon édesek, sok a közös bennünk, és azért merészelt írni is nekem. Felkaptam a fejem, hogy micsodaaaa!? Már megjelent az újság, és ÉN nem is tudok róla!?!?!? Ez este 10 óra környékén volt. Gábor leszaladt megnézni, alszik e a Jutka, sajnos már aludt, így egyedül indult útnak, hogy vegyen a lapból. Majd' egy órát autókázott, volt benzinkúton, nem egyen, Tesco-ban, mindenhol, ami útjába esett és újságot lehetett kapni. SEHOL nem volt Kismama! Másnap írta is a lány, hogy előfizető. Hát ezért kapta meg ELŐTTÜNK az újságot. Mi csak kedden, azaz 5-én, a lányok 4 hónapos fordulóján tarthattuk először kézben a lapot és olvashattuk el a cikket, amit előtte nem láttunk, azt sem tudtuk, melyik kép került be, igaz a képeket sem láttuk, amik készültek. Nagyon meg voltunk elégedve, tetszett a kész cikk. Volt egy másik ruha, ami nekem jobban tetszett rajtam, mint ez a királykék felső. Ez volt az:


Szülés előtti napon volt a stúdiós fotózás, még megvárták a Lányok a pocakban, már akkor fontos volt nekik a szereplés. :)

Azt hiszem, hogy májusban, vagy június elején küldtem el a jelentkezésemet, és Ági is akkor írt a szerkesztő nőnek, hogy majd kap tőlem levelet, és szeretné, ha beválasztanának. Már le is mondtam az egészről, amikor végre felhívtak, és megbeszéltük a fotózás időpontját, ahova természetesen Gábor vitt el. Már ez szimpatikus volt a stúdióban, és valószínűleg ez is nagy szerepet játszott abban, hogy megkértek, legyen benne Gábor is a közös fotózásban. Ugyan nem szoktak Apukák is benne lenni, de állítólag van rá igény. Nem tudom, én minden esetre örülök, hogy Gábor is bekerült. :)

Tehát kedden megvettük a szomszédos közért összes Kismama példányát (5 db-ot), hogy aztán szét tudjuk osztani a szeretteink között. Elsőként Árpi láthatta, ő itthon volt, meg Gábor a 2., itthoni fotózásba beavatta Apukáját... Ő postára adta Tücsi példányát, aki pár nap múlva kézhez is kapta. Jutka sem akart hinni a szemének, nem jutott szóhoz, ahogy a Húgom sem, aki kételkedett az újság valóságában. Egészen pontosan megkérdezte, hogy ezt lehet kapni az újságárusoknál!?!? :) Apu és Anyu is nagyon örültek, vagy inkább büszkék voltak. Ahogy mi is azok vagyunk. A lányainkra.

Ági, ezúton is és még egyszer nagyon szépen köszönjük a közbenjárásodat! :)

3 megjegyzés:

Baranyai Zsuzsanna írta...

Gratulálok Nektek! Rohanok megvenni a lapot holnap reggel :))))) Mindennap olvasom a blogod és nagyon tetszik! A lánykáitok meg gyönyörűek: BZsuzsa

Ági írta...

Nagyon szívesen. Mert megérdemled!!

Helyesek vagytok, a cikk is frappáns lett.
Milyen érdekes, hogy 3 éve én örültem pont ugyanígy a januári számnak, a"Hónap kismamája" lehetőségnek.

Ági

Natimi írta...

Igazán szép képek!Olyan helyesek vagytok rajta négyen:))

Puszillak,

Timi