2010/10/28

Zumba

Fantasztikus volt a tegnapi zumba óra!!! Így kellett, hogy kezdjem. :) Egyszerűen nagyon éveztük mind a ketten Gáborral. Ami jellemzi: jó zene, szuper, s erotikus tánc(elemek) aerobik figurákkal és zsírégetés egyben. Próbáltam keresni a youtube-on olyan klipet, ami hasonlít arra, amit tegnap csináltunk, de csak ezt találtam. Igazából a tegnapi óra hat tánc fajtából állt, ezekből mindössze hármat tudtam megjegyezni, a többit kimondani sem tudnám, nem hogy leírni: cha-cha-cha, merengue, és a calypso. Bemelegítő tánccal kezdődött, ami végülis mindegyik táncfajtából volt egy darab. Minden szakasz után 20 mp-es szünet jött. Ekkor lehetett inni, és törülközni, amire a 3. szakasz után már szükségem volt... :) Örültünk, hogy tréningruhában mentünk, ezt még a klipekben láttam, hogy abban van mindenki, nagyon is érthetően.

Nekünk nagyon bejött. Én tegnap fél öt körül még gondoltam rá, hogy innom kéne egy kávét, amit különben sosem teszek, de nagyon fáradt voltam, és gondoltam, másképpen nem bírok ébren maradni este. Háát, meg kell hogy mondjam, eszembe se jutott, hogy fáradt lennék. Ahogy az sem, hogy fáztam, mikor beléptünk a terembe... :) Az órát egyébként a társastáncos fiútanárunk tartotta, így legalább ő sem volt idegen. Na, nem mintha ez bármikor is zavart volna minket. Szóval eszméletlen jó volt, úh. mondtuk is Andrisnak, a tanárunknak, hogy egy hét múlva újra találkozunk (most vasárnap nem lesz tánc). ÉS ami még pozitív, hogy mivel náluk járunk társastáncra, ezért nem kell a teljes havidíjat kifizetni, hanem csak amolyan pótlékot, azaz havonta 1500 ft-ot fejenként, ami valljuk be nem sok. Bejárhatnánk az összes zumba órára és az összes kezdő társastánc csoportba ezért az összegért - ha lenne rá időnk.

Szóval tök jó volt, örülök, hogy elmentünk rá, és annak is örülök, hogy Gábornak is bejött ez a szexis zsírégető tánc. :) Ja, az egy liter víz, amit vittem, pár korty híján simán elfogyott a végére... :)

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

4ütemű fekvőtámasz, felülés, gugolás stb stb kellene zsírtégetni... .. zumba vazzzzz....
(eszem f@szom megáll) Ford Fairlane

Natimi írta...

Klasszul hangzik!Örülök,hogy tetszett!!Szuper!Biztosan az eredménye is lesz.Fő a kitartás:)

Ügyesek vagytok:)

Puszi,
Timi

Izabella:-Szabina es Julia írta...

De jo is lehet az a zumba es orulok hogy igy tetszik nektek is,jo volt olvasni a sok programotokat es jo hogy van aki vigyazon addig a lanyokra

Vera írta...

Hát, egy ilyen nekem is nagyon tetszene! :-)))
Örülök, hogy bejött Nektek, főleg, hogy Gábornak is! :) Kívánom, hogy minél több alkalommal eljussatok! :)