2010/10/11

Boldog születésnapot, Nagyi!

Ma van Jutka 66. születésnapja. Szép szám, még ha nem is kerek, akkor is. Szeretem a dupla számokat, bár én szívem szerint megmaradnék a 22-nél... :P Jutka Nagyi képviseli nálunk a sport-ot. Ő az, akivel a Lányok órákon keresztül sétálhatnak, Vele bukfenceznek, tornázgatnak, és míg kisebbek voltak a Csajok, akkor Rá biztosan számíthattunk, ha el kellett vinni a Csajokat sétálni, és nekünk nem volt rá időnk. Azért hozzátenném, hogy mindezekre akkor kerülhet sor, HA éppen itthon van a 6 unokás Nagymama. És ezt nem rosszindulatból írom, hanem azért, mert Jutka a mai napig heti 5 alkalommal jár dolgozni ÉS a szabadidejében nem itthon ül és lábát lógatva olvasgat, hanem SPORTOL!!! Bizony. Hétfőn tornára jár, amit röplabda követ. Erre én is elkísérem szeptember eleje óta, és mondhatom, nagyon jót tesz. Az ő korosztálya van jelen a tornán, de néha nekem is megerőltetőek a gyakorlatok - és ezt nem csak azért mondom, mert egyáltalán nem vagyok formában. A torna egy órás, és utána jön egy bő félórás röpi, levezőnek. Nagyon évezem én is.
Szerdán úszni jár a Nagyi. Aznap korán ér haza, így még ebéd előtt el tud menni úszni egy nagyot. Igaz, az ebédből így uzsonna lesz. Ha minden igaz, akkor mostantól, ha nem is minden héten, de a kedvemért csütörtökönként szintén röplabdázni fog. :)

Itthon Ő nyírja a füvet, a sövényt, tartja rendben a járda melletti füves, virágos részt - ez ránk nézve elég nagy szégyen, tudom jó, remélem, jövőre már jobban kivesszük a részünket...

És ezek csak a bevezetők. Mert most jön a hétvége, amikor vagy túrázni megy, vagy bringázni. Ezek egész napos programok, több tíz km-ek. Ezek után nem csoda, hogy 20 éveseket megszégyenítő lendület van benne, az alakjáról nem is beszélve... :)

Nem is tudok mást kívánni Neked, Jutka, Nagyi, mint azt, hogy légy még nagyon sokáig ilyen egészséges, dinamikus és nagyon, de nagyon boldog!

Boldog születésnapot kívánunk Neked szeretettel!

5 megjegyzés:

Magdi írta...

Igen, irigylésre méltó Jutka lendülete. De tesz is érte, nem keveset. Mi, lusták példát vehetnénk róla:)
Na de nem erről akartam írni.
Csatlakozom én is Vivienékhez,

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK

a kis családommal együtt.
Jó egészséget, sok vidámságot!!!!

Natimi írta...

Isten éltesse sokáig a Nagyitokat!!!

Hát szájtátva olvastam Jutka néni heti programját!!Nem semmi!Le a kalappal.És közben meg közelebb van a hetvenhez,mint a hatvanhoz!Kívánom,hogy még nagyon soká éljen ilyen dinamikusan:)

Ez a kép nagyon nagyon jó!!!:)

Puszi,
Timi

u.i.milyen tortát sütöttél Jutka nagyinak?:))

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Draga Jutka nagyitoknak nagyon boldog szuletesnapot kivanunk es nagyon ugyes es irigylesre melto amit csinal,hat leulhet mellette egy huszon eves az biztos,az alkaja is nagyon jo ,es nem is latszik az a buvos 66 ev rajta.Ngayon szep holgy es nagyon fiatalos .Imadja az unokait az mar latszik,edes a foto nagyon.pusizka

NőiCsizma írta...

Elismerésem! Példás!

Vivien írta...

Timi, sacher-t "rendelt", így azt kapott. :) Finom lett szerencsére ismét. :)