2010/10/15

Mérlegelés

Tegnap eljutottunk a védőnőhöz is, végre. Így egy hónapos késéssel került sor az egy éves méricskézésre, ami a védőnő szerint nem gond, hiszen úgyis egy hónappal korábban születtek a Lányok, mint kellett volna.

Nagy meglepetés nem született, már ami a két Lány közötti méretkülönbségeket illeti... De helyettem "beszéljenek" inkább a számok:

Kincső
- Testtömeg: 7720 gr
- Testhossz: 73 cm
- Fejkörfogat: 45 cm
- Mellkaskörfogat: 45 cm
- Kutacs: bő 1 ujjnyi

Zsófia
- Testtömeg: 7730 gr
- Testhossz: 73 cm
- Fejkörfogat: 45 cm
- Mellkaskörfogat: 44 cm
- Kutacs: bő 1 ujjnyi

Koruknak megfelelő a viselkedésük, a tudásuk, a mozgásuk, a beszédük - bár nem mondanak még rövid szavakat, és szótagokat sem, kivéve az apa, inni, ott, itt szavakon és Zsófi mondja az anya-t is (aja kiejtéssel).

11 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

De jo sulyban vannak a lanyok,nagyon edesek es hogy milyen kis gramm kulombseg van kozottuk es majdnem minden meretuk egyforma.Szoval egyforman nonek.Edesek lehetnek a szavakkal.pusizka

Szitya írta...

Vivi!
Lehet, hogy egypetéjűek?!?! :-)
Puszi,
Szilvi

Natimi írta...

Nagyon szép méretek:))És annyira hasonlók,mint a lányok:)

Édesek az összes képen!

Puszi,
Timi

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Nagyon eltuntetek merre vagytok?
Remelem nem vagytok betegek

Névtelen írta...

Anyuka nem mérlegel? :-) mondjuk a tenisz el is maradt..... :-) :-) :-)

Vivien írta...

Tibi, most hogy elárultam mennyi a többletkiló rajtam, könnyű beszólni... :D De járok tornázni, röpizni és táncolni. Azért ez is valami, még ha nem is sok kalóriát éget el.

Vivien írta...

Iza, itt vagyunk, nem vagyunk betegek, szerencsére, csak mostanában elég rosszul mennek az alvások - nappali főleg, Kincső nagyon szenved a fogától. :( Ebben annyi a jó, h eddig megúsztuk ezeket az álmatlan nappalokat és éjszakákat. Mondjuk, csak egy éjjel kellett felkelni a Lányzóhoz. DE jól vagyunk, és hamarosan írok, és képeket is teszek fel. :) Köszönöm az érdeklődésedet! :)

Vivien írta...

Szilvi, sokszor megfordul a fejünkben, hogy egypetéjűek, mert ha nem mimikáznak, akkor még mi is össze tudjuk téveszteni őket - szinte. A méreteik pedig mindig ennyire egyformák voltak. Pedig látszólag a Zsófi jobb evő, és a húsosabb. Később talán majd jobban kiderül. :)

Vivien írta...

Timi, mi is meg vagyunk elégedve maximálisan a fejlődésükkel, de leginkább azzal, hogy még nem kellett dokihoz mennünk - betegség miatt. :)

Puszi.

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Anya koszonom a kedves szavaidat,koszonom a koszontest Szabina szulinapjara.A kerdesedre a valasz igen azt a sok lufit mind szajal fujtuk fol.pusizka

Névtelen írta...

10 napja semmi ??? egész nap punnyadás...van azt tudom... megy a laptop egész nap, mondjuk egy mérlegelős topichoz nincs szükség másra..