2010/10/26

Sok sok kép 3.

Ahogy ígértem, evős képek jönnek, október 22-ről és 23-ról. Amit az első sorozatról tudni kell, hogy a Lányok ebéd után voltak már, és éppen, kivételesen nutellás kalácsot kaptak az Apjuktól, de csak egy darabot, mert ott kuncsorogtak nekünk. Én felvettem Kincsőt, aki egyből elkezdte tömni magába a rakott kelt, amiből már megevett egy adagot ebédre... Néha eszébe jutott, hogy van más is a kezében, úh. felváltva ette a nutellás kalácsot a rakott kellel. Ja, az evési technikát érdemes nézni, gusztusos... :)



 Inna is egyet rá Anya poharából, ha már egyszer Anya tányérjából evett a kis "hófehérkénk":

Másnap az előző napi rakott kel maradék volt ebédre, amit eredetileg Gábor kezdett el adni Nekik, de végül átadta a tányért, mondván, a Kincsőt nem lehet megetetni. Egy darabig én is próbálkoztam, majd miután minden falatot újra a tenyerébe köpött ki, és onnan ette tovább, raktam ki Neki külön tányérba és az asztalhoz lett ültetve, hogy ott egyen tovább a maga tempójában és formájában. Csakhogy ez Zsófinak annyira megtetszett, hogy Ő sem volt hajlandó tovább etettetni magát. Így került Ő is a helyére az asztalhoz és kapta meg a lehetőséget az önálló evésre. Nagyon élvezte. :) A porszívó sem maradt éhen utánuk... :P


 Kincső:

 Zsófi:


 Kincső nézi az Apját, hogy mit röhög rajtuk :)

Ennyi most így hirtelenjében. A következő bejegyzés rólam fog szólni, kivételesen, elnézést előre is ezért.

3 megjegyzés:

Magdi írta...

Lehet, hogy nem gusztusos, de jól áll nekik! És hogy élvezik! Zabálni valók:)
Különben is! Valahogy el kell kezdeni az önállóságot.
Még szerencse, hogy nem kell rögtön a sterilizálóba tenni őket és a környezetet. Jó kis edzett emberkék lesznek, nem finnyáskodnak, kényeskednek, ha egy kicsit koszos-maszatos lesz ez-az.

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Tunderiek edesek annyira hogy oket is meglehetne zabalni.Olyan kis bajosak ahogy maszatosak meg nasiznak.pusizka

Névtelen írta...

hát a turó-rudi tortánál disztingváltabbak voltak..