2010/10/08

Helyesbítés

De jó, hogy tegnap végre leírtam, legalábbis azt, ami eszembe jutott, mert már tegnap két dologra is rácáfoltak Lánykáim.

1. NEM ették meg a túrógombócot!!! Ez volt, ill. lett volna az ebédjük. Még nem kaptak eddig túrógombócot, de nem volt kétségem afelől, hogy meg fogják enni. Nem ették meg. Mondjuk, ha belegondolok, a túrós táskát sem szeretik. Viszont a túró-rudit igen. Ebben is rám hasonlítanak, úgy látszik.

És ha már a kajánál vagyok, akkor azt is rögzítem, hogy a gyümölcsöt továbbra sem hajlandóak darabosan megenni. Tegnap hiába vágtam fel nekik több féle gyümölcsöt, különböző méretekre szelve, darabolva, hogy tudjanak választani, melyik a szimpatikus Nekik. Egyik sem. Pedig még villát is adtam Nekik!!! Na, mindegy.

Ma pizza lesz az ebéd. Kíváncsi vagyok, ez hogy fog Nekik ízleni... :)

2. A fontosabb: Kincső is elindult!!! Bizony. Komoly 3-4 lépést tett az Apja és köztem! Annyira tetszett Neki, hogy ezt hosszú perceken keresztül csináltuk. Egy idő után Zsófi is csatlakozott, így egy picit néha kényelmetlen volt számukra az ide-oda menés, de megoldották. :) Nagyon édesek voltak, ahogy felváltva mentek köztünk, vagy éppen egy irányba. Az volt az igazán izgalmas, nehogy összekoccanjanak, ami persze megtörtént néha, hiszen egyszer-egyszer imbolyogva mentek. Édesek voltak nagyon. Egyelőre megörökítve nem lett, hogy ne legyen megtörve a pillanat, perc hangulata, de alkalomadtán majd felveszem.

Ja, és tegnap elfelejtettem leírni, hogy a szerdai sétánk alkalmával elfelejtettem vinni a Lányoknak innivalót, magunknak nem (micsoda anya az ilyen!?), és miután megették a croissantjukat, szomjasak voltak. Nagy balhéba csaptak, amit CSAK innivalóval tudtunk lecsillapítani. Ezért a Lányok szerda este, miután két perccel előtte Anyunak mondtam, hogy tejet még fél évig nem szeretnék adni a Csajoknak, megkóstolták a kakaót!!! Szerintem nem kell részleteznem, hogy hogy ízlett Nekik... Konkrétan megitták a negyed üvegnyit, majd a Gáboréból is ittak még. Ennyit a tejmentes másfél évről. :) 

4 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Jaj anya gratullaunk a Kincsonek is na ezek utan lesz is nagy joves mennes a hazban es mindenutt.Nahat azert mindent ok sem ehetnek meg.De azert edesek.Anya en mar mind ket csajszinak kb 6-7 honapos koruk ota adtam tejet es nem lett semmi baj kiveve hogy kiderult a tejallergiajuk amit tollem orokoltek en is folyton pottyos voltam tolle es minden kajatol de kinottem.Szerintem nem lesz semmi baj ha tejet is isznak.puszika

Magdi írta...

egészségetekre!!!:)
anyátoknak is a kakaóra nyílt a szeme (a Csillával együtt), annyira szerették. örülök, hogy minden finomat megismertek. majd sütök mellé finom kakaós csigát, aztán teljes lesz a menü.
vasárnap sétálunk, eszünk, játszunk, addig is csók nektek!

Szitya írta...

Vivi!
Az is pompás, amit leírtál, de én most a nagyi hozzászólásán olvadozom...
Puszi,
Szilvi

Vivien írta...

:)