2011/04/18

Zsófi kiütése

Zsófin már jó egy hete felfedeztünk kiütéseket. A hátán felül, a lapockái között és a mellkasán. Gábor melegkiütésre gyanakodott, én viszont tudtam, hogy nem lehet az, hiszen nem volt megizzadva a gyerek és akkor is kijöttek rajta, amikor nem volt "kánikula". Az egészséges rendelés nálunk csütörtökön van, így kapott a kiütés elég időt, hogy eltűnjön, ha akar. Nem akart, így csütörtökön el is mentünk a Dokihoz (ugyan nem értünk oda az egészséges rendelésre, de szerencsére nem volt senki a rendelőben, így talán nem fertőződtek meg a Lányok). Ahogy meglátták a Doki bácsit a Lányok, olyan, de olyan üvöltésbe kezdtek, hogy konkrétan nem hallottam semmit az égvilágon a Doki szavaiból, így ahogy visszaöltöztettem a Zsófit, ki is mentek a Gáborral a Csajszimanók. :) Elvileg semmi komoly, kapott új fürdetőkrémet, testápolót és egy kenőcsöt, amivel az érintett területen kell bekenni. A testápolót még aznap el tudtuk kezdeni használni, a többit csak másnap, de már szombaton nem volt nyoma sem a kiütéseknek, úh. valami nagyon jót kapott a Leányzó. :)

3 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Nahat hogy milyen gyors oldo valamit kaptatok,.Nekunk is elkelne egy JUlia pottyeire,nalunk altalaban mindig van potty,Szabina mar kinotte de neki isa rengeteg volt mindig,most a Julianak van.puszika

Orsi írta...

Örülök, hogy megfelelő szereket sikerült felírnia a dokinak, és drukkolok, hogy ne is jöjjenek vissza a pöttyök! A "dokit meglátjuk és sírunk" ismerős! :) Én holnap viszem Borcsit hasmenés miatt, ma mondtam neki, hogy menni fogunk, és már akkor sírt... De megnyugtattam, hogy szuri nem lesz, sőt, szinte semmit nem fog vele csinálni a dokinéni (majdnem 3 hete megy a hasa, hol jobb, hol rosszabb, de most már csinálni kell valamit, mert az én Normaflore-probiotikus joghurt-sima joghurt-kefír stb. kúrám nem ér semmit... Fogzás most nincs, legalábbis nem látom, és nem tudom, mi lehet szegénnyel...)

Névtelen írta...

diferenciál diagnózis nem is volt????