2011/04/02

Életjel

Köszönjük szépen a jókívánságokat, az aggódást, jelentem Kincső csütörtök óta jól van, azaz nincs szükség az orrszívó-porszívóra. Zsófit sajnos még tegnap is kellett kínoznom. :( De Ő is sokkal jobban van, ahogy én is. Még nem vagyunk teljesen jól, de már nem vagyunk csak mézes, citromos hársfateára ítélve, hanem ihatunk már vizet is akár. :)

Kihasználjuk a szép időt, délelőttönként egyedül megyek el a Lányokkal, délutánonként pedig Apát is bevonjuk, ilyenkor motorozunk, vagy legalábbis elvisszük a motort magunkkal, aztán van, hogy csak megsétáltatjuk, mert a Csajok jobban élvezik a rohangálást. :)

 Még itthon a rögtönzött homokozóban. :)

 Kőszedés közben. Izgalmasabb minden másnál mostanában. :)

 Kiszűrődő zene hallatán egyből nekiállnak táncizni.

 Érdemes nézni a szájtartásukat. :)

 Kincső csak úgy fogja magát és azt mondja: csücs. És a szót tett is követi egyből. :)

 Pihi.

 Kincső a motoron. Gyorsan le lett fényképezve, kb. 3 métert haladt, már szállt is le róla. :)

 Zsófi a motoron. Ő se ült rajta aznap sokat.

A kép akár ábrázolhatja is a két Lány motorozási stílusát. Míg Kincső megy, mint a meszes, addig Zsófi inkább leáll társalogni a kutyákkal és jól megnézi az összes útjába eső kavicsot, érdemes e megtartani vagy sem.

Ez azért is érdekes, mert amíg csak itthon, a lakáson belül próbálgatták a motort, addig Zsófi bizonyult ügyesebbnek, Kincső csak kínlódott vele. Kint viszont, élesben, sokkal jobban megy Elsőszülöttünknek. :)

1 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Orulunk hogy jobban vagytok mar es hogy mar nem hasznaljatok annyit a orszivo porszivot.Edesek a lanyok a kepeken.Klaszak a motrok.Cukin szedegetik a koveket,edesek ahogy tanciznak es a szajuk csucs szuper.Ugyesek nagyon es gyonyoruek.puszika