2011/02/14

Hiúság, NŐ a neved!

Szűk családunkban három is van belőle, Apa örömére. Néha biztosan bosszúságára is lesz, de az még távolinak tűnik. Anyu hozott egy hajcsavaró szettet, amit most kapott, gondolta kipróbálhatnánk a hajamon. Víz van a csavaró belsejében, forrásban lévő vízben kell áztatni 10 percig, majd a hajba kell tenni, és ha kihűlt a víz, kivenni. Volt 1-2 darab, amiben nem volt víz, vagy kifolyt a rossz összeillesztés miatt, ezeket megkapták kíváncsi Lánykáim, akik persze körülöttünk sündörögtek, míg Anyu becsavarta a hajam. :) Éppen jókor érkezett meg Gábor, láthatta, hogy Csajszikáink hajába is csavaró kerül, mint Anyáéba. Naná, hogy meg lett örökítve:

 A három grácia

 Kincsőnk

 Még játék közben sem vált meg a csavarótól.

 Zsófi, aki egyből kettőt kért... :)


Kösd fel Apa a gatyád, ez még csak a kezdet! :)

4 megjegyzés:

Magdi írta...

bizony! majd amikor elkezdenek önállóan öltözködni, festik magukat, stb!!!
na akkor kapaszkodj:D főleg, ha egy kicsit is hasonlítanak a felmenőikre (anyai ágon)

Orsi írta...

Nagyon szépek vagytok! :) Tök jó, hogy a lányok így hagyják, sőt kérik, hogy hajbavalót tegyél nekik. Nálunk az megy, hogy hozzák a hajgumit, csatot, akármit, mutatják, hogy tegyem a hajukba, de amint hozzájuk érek, már tépik is ki magukat a kezeim közül, de főleg Borcsi. Sára még hagyná is, hogy belerakjam, de neki meg olyan kevés haja van, hogy abba nem lehet beletenni semmit. :D

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Tunderiek vagytok,es a lanyok igazi csajok,mar erdekli oket is a lanyos dolgok.puszika

Vivien írta...

Anyuuuu! A Csillára már most hasonlít a Kincső, nem? :P :)

Orsi, megnyugtatlak, a Lányok nálunk is rögtön kiveszik a hajukból a csatot, sőt a másikéból is, ha netán ő elfelejtené. :)

Bizony, Iza! Oda kell figyelni mit csinálunk, mert már most leutánozzák. :)