2011/02/17

Boldog névnapot, Nagyi!

Tegnap ünnepelte Jutka Nagyi a névnapját, amire a készülődést már reggel elkezdtük. Alig vártuk, hogy hazaérjen a több programos napján. Pont locsoltam a hálószobában, amikor megláttam, hogy leszállt az 5 órási villamosról. Gyorsan átöltöztettük a Lányokat, magunkat, aztán levonultunk felköszönteni az ünnepeltet. :)

Éppen vacsizott, vagy ebédelt (?), ezt nála sose lehet tudni, lényeg, hogy evés közben sikerült meglepnünk Őt. "Szerencsére" avas volt a mák, így nem ette meg, több hely maradt a sacher tortának, amit Neki sütöttem.

Kíváncsi Zsófival maga előtt az ünnepelt.

Az apró kis ajándékainkat éppenhogy átadtuk, ment átöltözni, ha már fényképet is csinálunk, de nem nagyon tudott a végére érni, mert minduntalan csörgött a telefonja. Árpi, aki már dél óta arra várt, hogy tortát ehessen, majdnem feladta, hogy aznap már nem lesz felszelve a torta. :) A Csajszik is az ölébe kéredzkedtek, két rohangálás, tánci a tükör előtt között.

 Papa, ill. Tata, ahogy a Lányok hívják, és az ő Leányunokái. :)

Mikor végre sikerült Jutkának felöltöznie, csengettek. Mi már leültünk, megadóan. Azért örültem, hogy Szilvi jött, mert tudom, hogy nagyon szeret fotózni, így be is fogtuk, csináljon rólunk egy jó kis csoportképet. Hááát, Zsófinkról nem igazán lett jó kép, de a többin más is elég torzan néz ki, és mivel mégiscsak KELL egy ilyen képnek is szerepelnie itt és most, kénytelen vagyok ezt feltenni. :( Mentségére legyen mondva, hogy nem aludtak délután, egész nap nagyon rossz kedve volt, és már unta a kötelező ülést is, szabadult volna már a legszívesebben, hiszen annyi felfedezni való dolog akad még a Nagyiéknál... :) Ne haragudj, Zsófi, ez a kép nem tükrözi az egyébként gyönyörű arcodat, a valóságban nem vagy ilyen "bamba" (szerencsére)... Máskor tessék mosolyogni! :) Kincső szerencsére normálisan néz ki. :)


Végül a torta is felvágásra került, szerencsére ezúttal is finomra sikeredett, Árpi egyből két szeletet evett belőle, és a Lányok is benyomtak 1-1 szeletet, nekünk nem hagyva :(, előtte fasírtot ettek rizzsel, önmagukhoz képest elég szépen, így megérdemelték az édességet. :) Torta után szinte egyből Gábor felment megkezdeni az esti ceremóniához az előkészületeket, Csajszik addig dorbézoltak, majd magukra hagytuk Jutkát és Szilvit, és mentünk pancsizni. :)

Kedves Jutka, kedves Nagyi és Gábor nevében: kedves Mama, ezúton is kívánunk Neked nagyon sok boldogságot,
jó egészséget 
névnapod alkalmából! :)


1 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Mi is kivanunk nagyon boldog nevnapot a nagyinak.Nagyon boldog lehet hogy ket ilyen gyonyoru es ugyes unokaja van akik korul rajongjak,nekem tetszik a kep,szerintem tunderi Zsofi is.Gyonyoru volt a torta.puszika
Koszike a hozzaszolasokat nalunk