2011/02/14

Ittaapa

Ha szerda, akkor Klári Mama. Általában akkor szokott ideérkezni, amikor még alszanak a Lányok, tehát úgy 11 óra körül. Aznap Kincső egy 10 perccel hamarabb ébredt, mint a Zsófi, ez különben nem jellemző, legfeljebb akkor, ha nagy eltéréssel alszanak el. Egy időben vannak lefektetve, de előfordul, hogy az egyik nem tud olyan gyorsan elaludni, mint a másik. Tehát felébredt a Zsófi is, mentem be érte, és hallotta a hangokat kintről, mire megszólalt "ittaapa". :) Még nem mondott ilyen egybefüggő dolgot, nagyon édes volt, teljesen meghatódtam. Mondtam, hogy nem Apa van itt, hanem a Dédi. Erre mondta, hogy dedi. :) Egyébként nagyon Apa-függő. Legalábbis szóban. Mindig Apát emlegeti, várja, nézi, nagyon édes. :)



Kincső is gyönyörűen mondja, hogy dedi, ettől persze a Dédi teljesen elolvad. :)) Ez érthető is. :)

Szintén szerda délután vettünk végül Béres cseppet. :( Fél adagot kapnak a Lányok, és mivel ma már hétfő van, ezért le is írhatom, hogy úgy néz ki van hatása, mert megindult a Csajszik evőkéje. Esznek rendesen, néha többet, máskor kevesebbet, de annál jóval többet, mint amit eddig ettek. Lehet, hogy mégis ezzel kellett volna kezdeni!?

2 megjegyzés:

Orsi írta...

Örülök, hogy megjött a lányok étvágya, csak így tovább!!!
Az előzőre reagálva pedig: a gyerekek puszijánál nincs is jobb! Nálunk Sára a puszilkózós, ő a játékoknak, könyveknek is osztogatja, ha úgy van kedve. Borcsi már fukarabb, de néha azért ő is ad puszit. :)

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Edes lehettet a kis csajszi ahogy egybefuggo szvaakat mondott,Cuki az apukajaval.Hat nagyon ugyesek es csak csodalom oket.Imadom nezni roluk a kepeket es olvasni titeket.Orulok hogy bevalt a beres csep.puszika