2010/08/10

Rosszcsontok

Mindig azt mondtam, inkább egy (két) rossz gyerek, mint egy (két) jó, mert az olyan unalmas. Még mindig így gondolom, bár egyre többször fordulnak elő a következő esetek, egészen pontosan az első három kép eseménye naponta többször ismétlődik, míg a többi nem (szerencsére):

Első számú kedvenc a fürdőszoba. :)

Második kedvenc a műanyag dobozok szétdobálása. :)

 Szobájuk kipakolása, ha beszabadulnak...

Kiveszik a részüket a bevásárlásból is, ill. a kirámolásból. :)

Remélem, ebből nem lesz rendszer... 
Kincső véletlenül egyedül maradt a krémes tégellyel...

Egyébként ilyen édesek is tudnak lenni. :)

4 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Tunderiek a lanyok,lattom nalatok is imadjak a lanyok a furdoszobat szetpakolni,nalunk is ha tehetnek egesznap ott lennenek.Imadom a lanyaidat csodalni,Kincso nagyon bemazalta magat.
Anya jobb ha rosszak es nem unalmasak mintha betegek lennenek.Imadni valoak is tudnak lenni ok az utolso kep egyszeruen csodas.pusizka

Natimi írta...

Cukorfalatkák!!!:):):)

Puszi,
Timi

Mónika írta...

A krémezésen szerintem minden gyerek "átesik"
:)
meg a pakoláson is...
Az biztos hogy egyszerre ketten hihetetlen dolgokra képesek (nálunk bútort is tologattak!)amit legvadabb álmomban se feltételeztem róluk, de a cél érdekébe ezt is megtették!
:)

Puszilunk,
Móni

Szitya írta...

Vivi!
Sosem felejtem el: egyszer végre csend lett a fürdőszoba előtt,amikor egy gyors vizitre be kellett oda ugranom. A nagy és hangtalan egyetértés tárgya az volt, hogy közösen leügyeskedték Imóról a pelust és együttes örömmel kenték szét a bennelévő barna masszát a fehér kövön... Szóval, az ikrek nagy huncutok!
A tieidet nézve a képeken...olyan aranyosak,hogy biztos,hogy nem tudzs rájuk haragudni egy picit sem. Én legalábbis nagyokat rötyögnék rajtuk (főleg Kincsőn a krémmel)!
Csak rögzítsed ezeket a gaztetteket, nagyon fogják élvezni, amikor majd nagyobb korukban elmeséled nekik őket -ráadásul még illusztráció is lesz!
Puszi,
Szilvi