2010/08/19

Gáborom 35. születésnapja

Nem kicsit volt szépen kifejezve rohanós a péntek 13.-ai reggelünk. Ennyi elég is erről, jobb elfelejteni...

Még csütörtökön megsütöttem a somlói galuska tésztáit, méretre igazítva, merthogy volt egy elképzelésem a torta formáját illetően. Bánkon végül így csak a somlói többi hozzávalójának az elkészítése maradt feladatul. Pénteken este, Lányok lefektetése után álltam neki az alkotásnak. Mikor már amúgy is nagyon fáradt vagyok és kivételesen nagyon éreztük, hogy aznap péntek 13-a van... Mint kiderült az éjfél után 2 perccel érkező vihart éreztük mind a négyen. :(

Gábor tortája nagyon balszerencsésen készült el, megszenvedtem érte. Már a hozzávalókat is többször rossz sorrendben kevertem össze, majd majdnem leesett a háromnegyedig kész torta a földre, hajszálon múlt, hogy a tálcán maradt. És a végeredmény sem lett olyan, mint azt elképzeltem. De leginkább arra jöttem rá, hogy a somlói nem az a torta, amiből egy autót lehet formázni és még fondanttal is bevonni. Így jogos volt Gáborom arckifejezése, és hatalmas felnevetése, mikor a tortát meglátta és megtudta, mit is akar ábrázolni. :))

 A Mini-t ábrázoló, 
vagy inkább ábrázolni akaró torta. :)

A másik ajándékot pedig már tudta, mert elszóltam magam hetekkel ezelőtt. :(

De ettől függetlenül nagyon örült neki,
és szerencsére a tetszését is elnyerte. :)

Születésnapja szombatra esett, aznap feljött hozzánk az Apukája, és a Tibi, akiknek nagyon örültünk, hogy velünk voltak és kellemes társaságul szolgáltak. Hozzá kell tennem, hogy Gábor Apukája biciklivel tekert fel Bánkra!!! Hazafelé már Tibike vitte. A szomszédos utcában "lakó" Évi néniék is átjöttek, hogy megpuszilják az ünnepeltet. :)







Ja, Tibike felhozta Tücsi ajándékát is, ami nem más volt többek között, mint egy 5 kg-os Nutella!!! :) Volt egy gyönyörű szövegű képeslap is mellékelve, amit be is másolnék ide, mert annyira szép és megható:

Légy olyan Apa, Gábor
- akinek szeretettel van tele a szíve (itt egy szív volt)!
- akire felnéznek lányai (gyermekei)!
- akinek ölében mindig van egy üres hely!
- akihez (szintén 1-1 szívben) V K Zs mehetnek örömükkel és bánatukkal!
- akinek sok ideje van játszani, mesélni, beszélgetni, sétálni, kirándulni stb... a családjával!
- akinek mindig van 1-2 perce erre-arra!
- akire büszkék lehetünk!

Remélem, évtizedek múlva is meg lesz ez a lap!



Vasárnap először a Húgomék érkeztek meg, majd Anyuék, végül pedig a Balázs is betoppant, hogy felköszöntse kedvenc kollégáját. :)) Kellemesen telt ez a nap is. Csilláék ugye fent is maradtak, Anyuék hazamentek, és Gáborom is csak hétfőn hajnalban indult haza. Most a képek, majd a későbbiekben a többi napról. :)









Erre a túrótortára Gáborom több, 
mint 2 éve várt... :)

Isten éltessen, Drágám még nagyon sokáig kiváló egészségben, a legnagyobb boldogságban és szeretetben!

Nagyon szeretünk!
A Családod :)

5 megjegyzés:

sedith írta...

Isten éltesse Gábort!:) Csak pár nappal fiatalabb - ezek szerint - Istvánomnál!:) Neki 9-én volt a születésnapja.:)
Puszi mindenkinek!:)

Natimi írta...

Isten éltesse Gábort nagyon sokáig!:)

A tortája nagyon helyes:))Én is megjártam,hogy bizonyos okok+fáradtság miatt nem úgy sikerült az Istvánnak szánt tortám,mint szerettem volna.De szerintem a férjeinket nem az érdekli elsőként,hogy milyen?...hanem az,hogy szívből készült!!!:)

Jó lehetett Bánkon.Várom a további beszámolódat és még több képet a csajokról:)))

A szöveg nagyon szép és biztosan eleget is tesz Gábor ennek:)

Puszi,

Timi

Borzási A. Kriszta írta...

ez nagyon szép volt!

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Nagyon boldog szuletesnapot kivanunk mi is apanak.Anya nem az a lenyeg hogy sikerult a torta hanem a szandek hogy megprobaltad es meg is csinaltad.Annak ellenere hogy pentek 13-kan csinaltad eleg jo lett nekem tetszik.
Jo sok szep ajandekot kapott apa.Edesek a lanyok a kepeken vagyis tunderiek ,Imadjuk csodalni oket.Varjuk a kepeket es beszamolokat de meg a fotosnal keszitett fotokat is ha mar megvannak.pusizka

Szitya írta...

Ez szép volt! Olyan vivis!
Sok boldogságot,kedves "félkerek" évfordulós Gáborodnak!!!
Sok puszi:

Szilvi