2010/03/11

Zsozso nem akar lemaradni

Már már úgy tűnik, hogy Kincső élni kezd elsőszülött jogával, és ő jeleskedik az "új" dolgokban. Viszont Zsófikánk se hagyja magát, szerencsére, így ma reggel nála is kitapogathattam EGY fogacskát!!!

Hip-hip hurrá, Zsófinak is kibújt a foga! :)

Valószínűleg neki is két foga jön egyszerre, de mivel még csak éreztem, mert mint említettem volt, én ilyen "szájban nyúlkálós" anyuka vagyok, ezért nem merek dicsekedni kettő fogacskával. Egyébként ugyanaz a foga tört ki elsőnek, mint Kincsőnek, azaz a jobb első középen alul. Azt hiszem, eddig stimmel is az előírt sorrend. :) Erről a szabályszerűségről jut eszembe, hogy hétfőn nagyon meg volt elégedve a Csajokkal a konduktor - persze próbált volna mást mondani 25 perces késés után!!! Volt 10 perce a két Lányra, mert utána mentünk útlevelet készíttetni, ahol kereken 45 percet várattak minket - pedig kaptunk időpontot... Na, mindegy, a képeken látszik is, hogy a Kislányok nagyon fáradtak voltak, Zsófi a fényképezés után el is aludt rögtön a vállamon. Ilyen sem volt még. DE egy hangjuk nem volt szinte, úh. le a kalappal előttük. Pedig bíztattam őket az üvöltésre, hátha bejutunk végre. :) Na, mindegy, lényeg, hogy az is el van intézve.

Szóval, a Csajok most úgy néz ki, hogy egyformán "állnak", mind a kettőnek van foga, és mind a ketten egyformán tudnak forogni. Próbálkoznak a kúszással is, nagyon édik, ahogy erőlködnek. Jaj, fel is ébredtek, megyek. Bocsi. Egyszer csak ki tudom majd "beszélni" magam. :)

2 megjegyzés:

Natimi írta...

Ó,de ügyesek:)
Gratula Zsófinak a fogacskához:))Kis törekvők:))

Az a fontos,hogy időben legyen útlevelük és mehessetek életetek első nagy utazására:))Négyen,mint a nagy családosok:))

Puszi,
Timi

u.i.hiányolom a képeket a bejegyzésnél:)Hiába no,imádom csodálni a lánykáid:))

Szitya írta...

Hurrá a mérföldköveket jelentő fogaknak és örülök, hogy sikerült időben az ügyintézés!
Jó utat a friss, ropogós utiokmányokkal!
Puszi,

Szilvi