2010/02/20

Újra itt vagyunk

Elnézést, nem szabad ennyi ideig "hanyagolni" a blog-ot. Ha már egyszer belefogtam, akkor tisztességesen "kell" foglalkozni vele. Mindezt tudom jól, ahogy azt is, hogy sokan olvassák és várják az újabb bejegyzéseket, rájuk is kell gondolnom.

Mentségemül csak az szolgál, hogy nem szórakozni, shopingolni járok miközben itt a gép előtt lenne a helyem, hanem a Kislányaimmal vagyok. Imádok minden percet, pillanatot Velük és még akkor is velük vagyok, amikor csinálhatnék mást is. Pl.: blog-ot írhatnék. De ennek köszönhetően újra olvasok. Bizony. Megtaláltam a megfelelő időt eme szenvedélyem kielégítésére, úh. most már nem sárgulok azon, hogy nálam több gyermekes Anyukáknak HOGY van idejük ilyen luxusra, mint az olvasás. Azért írom, hogy luxus, mert nálam, és gondolom másnál is, ha olvasok, akkor kizárom a külvilágot és falom a sorokat, oldalakat. Így már büszkén elmondhatom, hogy szülés óta először kiolvastam a héten egy könyvet, és már a második könyv 43. oldalánál tartok! :) És hogy mikor olvasok!? Összekötöttem a kellemest (olvasás) a hasznossal (levegőn lét). Ugyanis mióta hó van, ill. már csak volt, rászoktam, hogy a Csajokat itt a teraszunkon "sétáltatom". És amikor elalszanak a kocsiban, van hogy már itt a házban alszanak a Csöppek, akkor én leülök kint a székre és olvasok. Közben néha tolok egyet-kettőt a kocsin, hogy biztos ami biztos, ne ébredjenek fel idő előtt a Lánykák. Így jut nekem naponta egy óra olvasás. :)

A következő alvásuknál pedig szintén ott vagyok velük, mellettük egészen pontosan, és versenyzem velük, melyikünk tud hamarabb elaludni. :) Mióta rászoktam (elég gyorsan) erre a kis délutáni alvásra, ami hol csak egy 20 perc, hol majd' két óra, szóval azóta Gáborom alhat éjszaka, mert vállalom az éjszakai műszakot egyedül. Néha mondjuk felébred, de az kb. kéthetente egyszer fordul elő.

Most igyekszem pótolni hozzáillő címekkel az elmaradottakat. De hogy legyen kép is, keresek egyet, bocsi kettőt, ha már két Leányunk van... :)

Kincső a "kis" vigyori

Zsófi a visszafogott mosolyú - itt éppen

4 megjegyzés:

Ági írta...

Egyre jobban hasonlítanak egymásra. Tündéri ez a boldog, nevetős kép Kincsőről.
Érdekes, pont most írtam egy cikket a Kismamába, (valamelyik tavaszi számban lesz),aminek a témája az ikrekkel való kiruccanás, a levegőztetés lesz és azt írtam benne, hogy nem szentségtörés ha időnként csak a teraszon levegőztetjük őket, viszont később már nem elégszenek meg ennyivel.

Köszönöm a köszöntéseket, nagyon figyelmesek vagytok Gáborral együtt!

Puszil
Ági

Borzási A. Kriszta írta...

újra itt vagy! de jó! növögetnek a lánykáid:)

Natimi írta...

Ezt a vigyort kérem szépen!Ügyes vagy,hogy így sikerült megörökíteni!

Örülök,hogy olvasol:)
Várom a pótlásokat:)!

u.i.én mindig azt mondom,arra ha valakinek nincs ideje valamire,hogy fő a jó időbeosztás!!!Most már neked is sikerült:)És látod milyen jó!:)
Ügyes vagy!...és gondolom Gábor is hálás:))
Puszi,
Timi

csuti76 írta...

Sziasztok Viviék!
Nagyon örülünk, hogy megint vagytok...már nagyon vártuk!!! A családom többi tagja is Rátok van kattanva...Nagyon édesek a lányok!!! Puszi Nektek,
Kati.