2010/02/08

Hóember

Életkéim, Papa készített Nektek vasárnap egy hóembert. Ez az első hóemberetek.

A Hóember, ami Csilla autóját díszíti, őrzi.

Aztán a Papa nem érte be ennyivel, így elkészítette az egész kis családunkat. Ugyan annyira belejött az építésbe, hogy rá lehetne tenni a 18+ as karikát, de hát ezt tudomásul kell venni, hogy valószínűleg nem prűd neveltetésben lesz részetek...

Elölnézetből...


És oldalról...

Szerintem sok örömötök lesz Papa kreativitásában, még ha nem is ilyen témában. Ügyesen tud rajzolni, a fogalmazásáról nem is beszélve! Biztosan jó kis meséket fog Nektek majd mondani. Nekem is sokat segített, ha a suliban szükségem volt rá. Na nem írta meg helyettem a leckét, nem, azt nem, de amikor mi ballagtattunk a középiskolában, akkor ő fogalmazta meg a búcsúszöveget, amivel nagyon nagy sikert arattam. Én persze, ki más, én olvastam fel, de a dícséreteknél a köszönöm mellé mindig megjegyeztem, kit illetne... :)

És mit csináltatok Ti azalatt az idő alatt, amíg a Papa kiélte a kreativitását? Hát persze, hogy sétáltatok! Mármint sétáltatva voltatok. Mert a Mama elhatározta, hogy ő bizony tud Benneteket tolni a nagy hóban. És ha a Mama azt mondja, hogy tolja a babakocsit, akkor bizony tolni is fogja! :)

És még integetni is volt kedve! :)

1 megjegyzés: