2012/01/05

Meglepetéééés! :)

Sikerült egy jó kis meglepit összehozni Jutkának és Árpinak, ugyanis nem szóltunk Nekik, hogy meglátogat minket kedvenc unokájuk a barátnőjével, akit még nem ismertünk. Nem szeretik, ha ezt mondjuk, hogy kedvenc unokájuk, de annyira kimutatja a Nagyi, hogy a David a liebling, hogy még a vak is látja. :)

29-én este 9-kor jött be a vonatuk a keletibe, kimentünk eléjük, természetesen, majd Ők jöttek be elsőnek az ajtón, és amikor Rájuk köszönt a David, nem hittek a szemüknek, és szóhoz sem jutottak. :) Nagy volt az öröm, aminek mi is örültünk, meg annak is, hogy sikerült nem elszólni magunkat. :)


Laura egy nagyon bájos Leányzó, akit remélhetően látunk még máskor is. Nagyon szép párt alkotnak, illenek egymáshoz, nagyon. Csak jót tudok írni mind a kettőjükről. David már az első napon megmutatta Lauranak a várost, mindezt úgy, hogy 4 óra alatt bejártak minden látnivalót. Én aznap nagyon vacakul voltam, így szegények egyből a Lányok pesztrálásával kezdték az ittlétüket. De késő estére jól voltam újra, szerencsére.

David ismét "kezelésbe" vette a Lányok német nyelvtudását és megint sikerült tanítania Nekik újakat. Danke, bitte, noch mehr volt ezúttal soron, amit nem másképp, mint kakaóval tanultak. Kincsővel. Először kérnie kellett, majd amikor kapott, megköszönnie, végül pedig, ha kért még, akkor azt is németül kellett kifejeznie... :D Augusztusban egy paródia szöveget, a "mach Eier"-t tanította meg Nekik olyan jól, hogy ma is tudják, mit kell mondani, ha valaki azt mondja: mach! Ezt David akkor rögzítette is hangfelvételen úgy, hogy Ő mondta a "mach"-ot, és a Kiki az "Eier" szót. Nekem ma is ez a csengőhangom a mobilon, annyira tetszik. :)

Itt töltötték a szilvesztert, sajnos megfelelő bulit nem sikerült találni számukra, de így is elégedettek voltak a látottakkal. Szinte minden délután elmentek, vacsira hazajöttek, majd amikor aludtak a Lányok, ismét elmentek. Csináltak kedves képeket, csak úgy süt róluk a boldogság. Remélem, sokáig együtt lesznek még ilyen nagy szerelemben, boldogságban! :)

1 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Tenyleg edesek a David es a Laura,de jo hogy veluk is voltatok kicsit,ugy lattom nagy csaladi talalkozok voltak feletek.puszika