2012/01/30

Középfülgyulladás

Zsófink beteg. Bár mától lehet, hogy Kincső is. Zsófi egy hete lázasodott be. Aztán másnap is. Délre hőemelkedése lett, estére belázasodott. Alvásnál illetve, amikor feküdt iszonyatosan köhögött, ezért szerdán elvittük orvoshoz. Eredetileg egyedül akartam elvinni, Kincsőt szerettem volna itthon hagyni, Papára, de végül, kivételesen itthon volt Gábor, felajánlotta, hogy elvisz minket, aztán Kincső is akart jönni, úh. mindannyian mentünk. Annyira nem bántam, mert jómúltkor is Zsófival mentünk el, aztán a Kincsőnél több betegséget vett észre. Ezúttal viszont valóban betegnek bizonyult kicsi Zsófink, Kincsőnek viszont semmi baja. Legalábbis akkor nem volt.

Zsozso kapott gyógyszert, orrspray-t, és ma kell visszamennünk. Mondanom sem kell, hogy egész héten le sem tudtam tenni a karomból a Lányzót, ami sajnos azzal is járt, hogy nem tudtam Kincsővel úgy foglalkozni, ahogy szerettem volna. Ez meg is látszott a viselkedésén. Elég agresszív lett, még hisztisebb és péntek délre felment a hője 37,2-re... Szuper. Mindez úgy, hogy ismét mentek Fótra 3 napra. Vagy mennyire. Péntek késő délutántól vasárnapig, de vasárnap délelőtt már mi is kint voltunk. Kicsit aggódtam, de minden infóval, kéréssel elláttam Anyut, így nem volt okom aggódni. Szerencsére kint nem is volt baj. Nem folyt Zsófi orra, nem volt még csak hőemelkedésük sem. Ma már folyik mind a kettő orra, köhögnek mind a ketten. Illetve mi hárman, merthogy ha ez nem lenne elég, péntekre már én is kidőltem. Ma tetőzik úgy érzem a bajom, de azért én is életben maradok. Kíváncsi vagyok, mit fog ma diagnosztizálni a doki. Valahogy számomra egyik Lány sem tűnik egészségesnek.

2 megjegyzés:

Magdi írta...

Szegény pici lányok! Szerintem a büdös, szmogos Budapest teszi, hiányzik nekik a tiszta, fóti, erdő melletti levegő. Ugyanis egész hétvégén alig köhögtek, az orruk egyáltalán nem folyt.
Remélem nem lesz komolyabb bajuk, gyorsan túl lesznek ezen a kórságon!!!

Orsi írta...

Sajnállak titeket, és gyors gyógyulást kívánok!!
Nem lehet könnyű most, pláne hogy te is beteg vagy, de remélem, hamar kilábaltok ebből a betegségből!
Nálunk is volt egy kis orrfolyás-köhögés, láz, de nem nagyon viselte meg őket szerencsére. Bár ma reggel Borcsi nagyon köhögött és majdnem elvittem orvoshoz, de végül nem mentünk, mert délre már semmi baja nem volt.