2012/01/05

Tücsi és a fél családja...

... látogatott el hozzánk ezúttal együtt. Azért tettem hozzá, hogy együtt, mert ugye David és Laura pár nappal előttük érkezett meg hozzánk, lepte meg a Nagyszülőket, nagy boldogságot hozva el számukra. Csak Danit (és Ulrike-t) hiányoltuk közülünk nagyon. Először történt, hogy hiányosan jöttek el, illetve ez annyiban nem igaz, hogy nyáron a Gerd nem jött, de a fiúk mindannyian Ulrike-vel kiegészülve. :) Ezúttal Laura-t ismerhettük meg, és csak annyit tudtunk megállapítani, hogy mind a két fiú hozzá illő, azonos mentalitású lányt talált magának, akikkel szerintünk van jövőjük. Aztán majd kiderül, hiszen fiatalok még mind a ketten.

Elsején délután érkeztek meg, aminek nagyon örültünk, csak azt sajnáljuk, hogy a David-ék már 3-án délelőtt hazamentek. :( Sajnos holnap már a Tücsiék is mennek.

De még élvezzük, hogy itt vannak. :)

Ami más volt most, mint eddig, hogy a Lányok EGYBŐL felszabadultak voltak mindannyiukkal, még a Laura-val is, akit ugyan Rike-ztek. Eddig mindig kellett egy kis idő, míg feloldódnak, most nem. Egyből haverkodtak, tök jó fejek voltak.

Aki ezúttal nagyobb szerepet kapott, mint eddig, az a Gabriel volt. Sokat játszott a Lányokkal, fáradhatatlanul húzta Őket a bobon, amit elhoztak nekik kintről. Mesét olvasott, vagy amit akartak, nagyon élvezték a társaságát. Egyik este elment Gáborral éjszakai Budapestet nézni, ami nagyon tetszett neki, pláne élvezte volna, ha nincs hideg. De a Csajok szeretetét elnyerte, az biztos.

A képek tegnap este fürdés után készültek:



 Kincső mesét olvas.

Tücsi ma eljött velünk csiri-biri tornára, ahol láthatta, a Lányok hogy (nem) tornáznak... :D De legalább láthatta, milyen foglalkozásra is járunk többek között. Nekem meg könnyebbség volt, hogy nem két gyerekkel kellett ugra-bugrálni. Így lenne a legideálisabb, ha mindig lenne egy segítségem. :) Szóval a lényeg, hogy szép és tartalmas napokat töltöttünk el együtt, Tücsi kiélvezhette a Lányok társaságát, egyszer még el is vitték Őket nélkülünk, egy jó fél napra. Zsófi rá is zendített az egyik villamoson, hogy anyához akar jönni, kellően kellemetlen helyzetbe hozva szegény Tücsiéket, akik ugye németül beszélgettek egymással... :D

1 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

De cukik ezek a lanyok a rokonokkal.Ngayon jol telhetek a napok veluk.Biztosan jol ereztetek magatokat.puszika