2011/07/25

Boldog névnapot, Kincső!

Tegnap volt Kincsőkénk nevenapja. Ahogy a neve is sugallja, Ő egy KINCS, a mi kincsünk. Nagyon szeretjük. Nagyon szeretetre méltó is. Ő nem úgy feltűnő, mint a Hugicája, hanem Ő olyan kis szolidan feltűnő jelenség. A bájos, visszafogott mosolyával egyből levesz a lábáról mindenkit, és ilyenkor azt is elfelejtem, hogy éppen valamiért haragudtam rá. :) Egy igazi imádatos huncut-manó. :)




Ha nem kap valamit meg, amit szeretne, egyből jön a hiszti, amit nagyon magas fokon művel... Tapasztalatból mondom. Viszont, ha nem talál meghallgatásra, akkor általában (nem mindig) hamar abba is hagyja. :D Viszont, ha sikerül elérnie a célját, akkor egyből édes mosolyra húzódik a szájacskája.




Édesen koncentrál, ha játszik valamivel. Imádom elnézegetni, ugyanakkor néha magányos farkasnak tűnik. Simán, szó nélkül hagyja, hogy a Zsófi kitúrja bárki öléből. Csak az enyémből nem. Ott nem zavarja, ha ott a Zsófi, ugyanúgy elvan továbbra is velem. :)






Drága Kislányunk, Kincső! 
Isten éltessen névnapod alkalmából nagyon jó egészségben, sok boldogságban, örömben, vidámságban, nevetésben! Nagyon, nagyon szeretünk Téged, amire szó sincs. A Te Családod!

4 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Draga Kincso!
Ngayon boldog nevnapot kivanunk neked utolag is de annal nagyobb szeretettel.Ngayon cuki vagy a kepeken,de hat hiszti mindenutt van e shat minden gyerek szereti elerni a celjat.De te egy bajos,imadni valo tunderke vagy akit imadunk csodalni,a szep mosolyodert es huncutsagaidert,ahogy a hugicadat is.puszika

Orsi írta...

Én is nagyon boldog névnapot kívánok, kicsi Kincső!!
Nekem is ez a kedvenc lánynevem, én is ezt szerettem volna adni, de sajnos Lacinak nem tetszik, így nem ezt adtuk. :( (Cserébe ő is lemondott a kedvenc nevéről, a Szonjáról, mert az meg nekem nem tetszett, és így választottunk két másikat. De megbeszéltük nemrég, hogy ha netán még egyszer két ikerlányunk lesz (jajcsakne jajcsakne!! :D ), akkor Kincsőnek és Szonjának fogjuk őket elnevezni. :D )

Szitya írta...

Én is sok-sok puszit küldök a szépséges nevű szépséges leányzónak!!!
Szilvi

Vivien írta...

Köszönjük szépen a köszöntést. :)