2011/08/01

Szülinap, névnap, névnap és még egy névnap ünneplése Bánkon

Július 16-án ünnepeltünk sok mindent: Apu névnapját (júni27.), Csilla szülinapját (júni 28.), Anyu névnapja (júli 22.) és Kincső névnapja (júli 24.). Háát, igen, elég kellemetlen, hogy az én nagyon ünneplős családom miatt nem sikerült korábban felköszönteni a Hugocskámat, de ez van, végülis összejött, bár elgondolkoztunk, hogy érdemes e egyáltalán még ünnepelnünk, hiszen mostanában elég nyögve-nyelősen ül össze a család...

Végül Bánkon került sor az ünneplésre, ahová nagy örömünkre eljött a Lányok dédije is! :) Csilláék már aránylag korán megérkeztek, Anyuék kicsit később. Zoli nagyon jó fej volt, előre megcsinált mindent, amit tudott a pörkölthöz, és az érkezésük után szinte egyből nekiállt tüzet rakni, gyújtani, bográcsot állítani és főzni, így el is készült az ebéd délre. Nem volt szükség a hamburgerre, amit külön ezért akartunk csinálni. Megettük végül este, meg másnap, meg harmadnap is jutott belőle. :)

 Csilla vigyorgó Kincsővel és komoly Zsófiával
Mama és Kincső
 Zoli és Kincső
Dédi és Zsófia

Szerencsénkre jó idő volt (ami idén nyáron sajnos nem természetes). Az ajándékozást még ebéd előtt megejtettük, mert tudtam, hogy ebéd után a Csajszikákat egyből le kelle tenni aludni, és ki tudja mikor ébrednek fel, így jobb még jókedvükben túllenni rajta.





Csillát, szemmel láthatóan sikerült meglepnünk - egy egynapos főzőtanfolyammal, kimondottan diétás és testre szabott fogyókúra tanácsadásos esttel.

Tortája dobos torta volt - kicsit félrecsúszott, mert ezt mindenki szereti.

Talán lassan szét lehet kürtölni, mert kaptam rá engedélyt, hogy Csilla legszebb születésnapi ajándéka a pozitív terhes teszt volt, amit pont a születésnapján csinált meg, így mi is megtudhattuk aznap, hiszen meglátogattuk Őt, vittünk Neki egy kis gyors tortát, meg a blog kinyomtatott változatát, mert Ő sz.gépen nem olvassa különböző okokból kifolyólag.



Estére csak 6-an maradtunk + a Pocaklakó :) Csilláék fent töltötték az éjszakát és csak másnap késő délután mentek el, aminek nagyon örültünk, mert számomra nagyon kevés időt töltünk együtt a Hugocskámmal.

1 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Nagyon jok a kepek,es hat orulok annak hogy uj kisbaba fog bekerulni a csaladba.Az meg hogy ennyi nevnap es szulinap van feletek nagyon jo lehetoseg arra hogy ossze gyuljon a csalad apraja nagyja.A szulinapi meglepi lehettet a legjobb a terhes test pozitivuma.puszika


U.i. hogyan mented,formazod a blogodat es nyomtatod ki?