2011/07/04

Nincs visszaút...

...egyre több szót mondanak ki a Csajok gyönyörűen, érthetően. Aminek külön örülök. :) Nem kell órákig találgatni, hogy mire gondolt, míg a végére ő is, én is türelmetlenek leszünk. :) Tegnap ismét elkápráztattak új szavakkal a Lányok, és ha versenyt kellett volna hirdetnem ez ügyben, akkor a Kincső nyert volna. Annak ellenére, hogy Zsófi mondott több új szót. Kincső ugyanis azt mondta utánam: áttötöti (tudom, ez így homályos, de ha azt írom, átöltözni, akkor már felismerhető, igaz?). Tegnap ünnepeltük Tibi szülinapját és kint a garázsban volt a hússütés, mert esett az eső. Csajok ezt ki is használták, mármint a keletkezett pocsolyákat. És mivel otthon voltunk, nem csináltam ügyet abból, hogy vászoncipőben tocsognak. De egy idő után már nagyon vizesek voltak, ekkor mondtam a Kincsőnek, aki térdig vizes volt, hogy menjünk átöltözni, mert megfázol a végén. És akkor Ő utánam mondta a szót. :)

Este Zsófi sorolta fel, mit lát éppen:
maci
cumi
poci

Reggel szintén Zsófi mesélte el az állatokat:

csacsi (így mondta, cs-vel)

Amiket mind a ketten mondtak:


puszi

Azt hiszem, eljött az az idő, amikor már nem mondhatunk bármit, még viccből sem, mert hamarosan vissza fogjuk hallani a szájukból, és az úgy már minden lenne, csak nem vicces... :)

2 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Pocsolyaszas klasz lehetett,biztosan terdig vizesen is elveztek a hussutest kinn,mert a szabadban voltak akkor is ha esett az eso.Az unnepeltnek boldog szuletesnapot.En mar irtam hogy Kincso meg lekeruli a Zsofit.Nagyon cukik a csajok.Edesen beszelnek,es persze hogy mar megkell gondoljatok mit mondotok elottuk,mert holnap,holnap utan mar tolluk halljatok.puszika

Noémi írta...

Nálunk is beindult a szóutánzás, jó hallani tőlük...