2012/03/18

Zoé - déli alvás - vonat

A kis tündérmanó már elmúlt egy hónapos. :) Nagyon édes baba, néha okoz álmatlan éjszakákat Édesanyjának, de ez már csak így van, ha az ember kisbabát vállal. :) Kétszer eljutottunk már hozzájuk úgy, hogy csak hárman mentünk a Lányokkal. Első alkalommal féltem a déli alvástól, de ismét bebizonyosodott, hogy fantasztikus Lányaink vannak, megértették, hogy itt fognak aludni, és hiába volt minden tényező eltérő az itthonitól, gyönyörűen aludtak.


 A kép nem illusztráció :)
 Kikusz
Zsozsi

Második alkalommal pedig fokoztuk, hogy délután vonattal mentünk ki Fótra. Még nem ültek vonaton, várták már a lehetőséget, és nagyon örültek, hogy eljött a nagy nap. :)

Egy hasznos ajándék: pelenkatorta

Csilla nem szeretné Zoét kitenni a nyilvánosság elé, én ezt a kérését tiszteletben tartom, ezért nem teszek itt több száz képet közzé róla. :) Csak egyet, ahol a Lányok is ott vannak Vele. :) Egyébként érdekes módon, amikor mi találkozunk Vele, akkor mindig tök édes, semmi baja nincs, igazán példagyerek. :)

Végül találtam pár édes képet, amit MUSZÁJ feltennem. Bocsi, Hugi.

 Kincső
Zsófi

3 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Jaj de cukik a lanyok harman,Ngayon tunderi kisbaba Zoe baba.A lanyok meg milyen aranyosan bebujtak melle.puszika

Noémi írta...

Ezt öröm nézni, olyan rég jártam itt nálatok, hogy Zoéról még nem láttam képet....na jó bepótolom a lemaradásom, most megnéztem őt és nagyon szép kiababa. Gratulálok a nagycsaládnak..!!

Vivien írta...

Iza, ilyenkor, amikor mi ott vagyunk, valóban tündéri, de hallottam már Őt üvölteni, úh Ő sem csendesebb, nyugodtabb a többi babánál. DE szerencsére ezt a részét megtartja Anyucinak és Apucinak. :)

Noémi, nagyon szépen köszönjük. Szerintem is szép baba Zoé baba. :)