2012/03/08

Kabátpróba

Ma a padláson volt dolgom. Több mindent kerestem, de végül volt, amit megtaláltam, volt, amit sajnos nem, és voltak olyan dolgok is, amiknek nagyon megörültem, mert egyáltalán nem kerestem ezeket, mégis jól jönnek. És akkor voltak azok a dolgok, amiket a Lányok szerettek volna FELTÉTLENÜL lehozni. Igen, mert feljöhettek velem Ők is. Naná. Nem hagyom lent egyedül Őket, mikor még egy 3 perces pisilést sem bírnak ki összeveszés nélkül...

Így került le ez a két kabát, ami kb 2 év múlva lesz jó rájuk. DE nem volt elég, hogy lehoztuk és egyedül bele is bújtak, hanem Zsófi külön kérte, hogy csináljak fényképet Róluk... :D Na, ilyen sem volt még! Tessék, a képek:
7 megjegyzés:

Veres Izabella írta...

Nagyon cukik a lanyok ezekbe a nagy kabatokba, de annyira latszik hogy nagyok nekik,de olyan edesek.puszika

Veres Izabella írta...

Boldog Nonapot kivanunk nektek!
Szabina ,Julia es anya

Magdi írta...

Persze mondják közben, hogy hi-hííí. Kitől tanulhatták, nem tudom, meg a pózolást?! De nagyon jól áll nekik. Persze a kabát is :)

Erika írta...

Óóóó, a kis topmodellek... Nagyon édesek!
Nézegettem a képeiteket, olyan szép kis család vagytok!
Szép napot!

Erikáék

Orsi írta...

Nagyon jók a képek! :)
Újabban nálunk is menő, hogy le kell őket fényképezni, majd megnézik és kacagnak. :)
Zsófi nagyon ügyes volt a pizzasütésnél! A gyulai hétvége pedig szuper lehetett, megérdemeltetek egy jó kis kikapcsolódást! :)

Kriszti írta...

Sziasztok!
Tudom, hogy ilyet csak nem ikresek kérdeznek, de hogyan tudjátok megkülönböztetni őket? :) Nagyon helyesek egyébként:)

Vivien írta...

Köszi a bókokat! :)

Kriszti, ugyan a hajuk fazonja is kicsit más, már amit ki lehetett hozni belőle, de ettől függetlenül sokszor összetévesztjük Őket, a hangjukat meg még mindig nem tudjuk megkülönböztetni. :D