2011/08/16

Apa szülinapja

Apának vasárnap volt a szülinapja, Kincső mondta is, hogy boldog már előtte nap. Nem győztem tanítani Nekik, hátha többre is telik, de "csak" ennyire jutottunk. Zsófi még ezt se nagyon mondta. Nem baj, Apa ettől még nagyon boldog volt, mert azt azért tudták mondani, hogy pom-pom meg tom-tom (Alma együttes: Ma van a szülinapom).


Apa kérésére már szombaton CSAK Vele foglalkoztunk, a főzés is át lett vállalva, így valóban CSAK egymásért voltunk. :) Szombat délelőtt elmentünk egyet járni a közeli Kamaraerdőbe, ahol mindannyian jól éreztük magunkat, Kincső kivételével, aki mostanában sehol, semmikor, sehogyan, senkivel nem érzi jól magát. Aztán Zsófival is elég lassú lett a közlekedés, így elég hamar inkább a hazafelé irányt választottuk...Itthon kaptak enni, aztán mentek aludni. Nagyon régóta először mi is csak feküdtünk a kanapén, összebújva, filmet nézve. Szerintem még a Gyerekek előtt volt utoljára ilyenben részünk. Nagyon jólesett. Így történt, hogy nem sütöttem tortát az én drága Gáboromnak. Csak egy sima piskótát sütöttem még reggel, de végülis desszertnek volt jégkrém is, úh. annyira nem hiányzott a torta. Vasárnap délelőtt szülinaphoz méltóan elmentünk a Lidl-be, mert elfogyott a tejünk, kapott Apa egy békás kádkilépőt :), majd játszótereztünk egy nagyot a Lányokkal.

Egymást simogatták, vagy vakarták a hátukat, nem is tudom, de lényeg, hogy kedveskedtek egymásnak. :)

Sajnos Kincső fülhúzása lemaradt, pedig ott volt az is. :)

Hétfőn reggel az volt az első, hogy megsütöttem a tortája tésztáját. Nem lett jó, így sütöttem mégegyet. Majd összekutyultam a tölteléket, amit szintén nem a helyes sorrendben tettem meg, ezért csak mára lett kész a torta. :) Viszont finom lett, úh. megérte kivárni. :D


Kellemes családi hétvégén vagyunk túl, valóban sokat voltunk együtt, jólesett így négyesben lenni és tényleg csak lenni, nem csinálni semmi fontosat, csak egyszerűen azt, amihez kedvünk van, amitől jól érezzük mind magunkat. Kicsit lehetne sűrűbben szülinap... :) Hamarosan itt a Lányoké, amit szintén kellemesen szeretnék megünnepelni, már van is ötletem, hogyan. :)

Drágám, nagyon nagyon jó egészséget kívánunk Neked,
legyél mindig boldog, elégedett és nevess sokat,
mert az olyan jól áll Neked! :) 
Boldog születésnapot! 

Nagyon szeretünk Téged:


5 megjegyzés:

Ewe írta...

Én már nagyon várom a csajos szülinapi történetet :)

Isten Éltesse sokáig boldogságban, egészségben tündéri gyermekeid Apukáját! :)

Puszil,
Evi

Veres Izabella írta...

Apuka nagyon buszke lehetsz a te csaladodra.A szereto es gyonyoru felesegedre es a ket imadni valo bajos angyali kislanyaidra.Elhiszem hogy imadjatok egymast.Klasz kis nap volt es szerintem ez tette annyira kulonlegesse a szulinapot.Ngayon jok a kepek,foleg az utolso csaladi foto.A csajok most kaptak a nyaklancukat meg nem lattam rajtuk azelott.Biztosan klasz lesz majd a szulinapozas a csajokkal, 5-ken lesz nektek ,nekunk meg 10-ken.puszika

Orsi írta...

Nagyon boldog szülinapot kívánok így utólag is Gábornak!
Nagyon jók a képek, és a hétvége is szuper lehetett, jól hangzik a semmittevés-csak együtt levés. :) Nem is tudom, mi mikor csináltunk ilyet utoljára! :)
Nagyon csinik a lányok a nyaklánccal! :)

Szitya írta...

Kissé megkésve, de én is csatlakozom a gartulálókhoz, és kívánok Gáborodnak sok boldogságot, és minél több, hasonlóan kellemesen telő napot, hónapot, évet és évtizedet!
Puszi,
Szilvi

Veres Izabella írta...

Draga Kincso es Zsofi!
Ngayon boldog szuletesnapot kivanunk nektek ezen a gyonyoru es felejthetetlen napon.Gondolom nagy a szuletesnapi keszulodes, most mindneki korulotettek rajong, orulunk hogy megismerhettunk titeket es hogy lathassuk a csodas kis eleteteket.puszika