2011/07/03

Kincső is beindult

Úgy látszik, mindig bejön, ha eldicsekszem egyik Leányunk legújabb tudományáról, akkor pár napon belül követi Őt a Testvére. Tegnap beindult Kincsőnk beszélőkéje is. :) Egyelőre nem kristálytiszta a kiejtése, de Zsófi is így kezdte. Nagyon édesen mondja a szavakat és mivel tudjuk miről beszél, ezért meg is értjük, amit mond. Nagyon örül, amikor meg is dícsérjük a szépen kimondott szóért. :)

És akkor most le kellene írnom, miket is mond, ugye? :S Háát, sok mindent. Elég ennyi? Nem, ugye? Megpróbálom felidézni:

szív
szép
Tibi
torta
busz
pipi
hús

És sok mást is mond még, csak nem jut mind az eszembe. Akkor rögtön kellene felírnom, de hát hogy ugorjak fel a szőnyegről mellőle, mikor sokkal értékesebb, ha játszunk tovább!? :)

És persze a régi szavak, amiket nem sorolnék fel.

ÉS ami még fenomenális a Kiscsajban: a tánca!!! Annyira édes. Jó pár napja táncol úgy, hogy csípőre teszi a kezeit (néha csak az egyiket) és úgy ireg-forog. Zabálnivaló. :)

3 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

KIncso is utolerte a tesokajat sot meg el is kerulheti beszedben is.Biztosan cuki tancikal,anya egy videot keszitesz a tancolo csajokrol?

Vivien írta...

Iza, próbáltam ma is csinálni, de ahogy meglátja, hogy kamerázok, egyből jön megnézni, hogy mi van a gépben. :) De azért próbálgatom, hátha sikerül. :)

Magdi írta...

na és a cickórázás sem semmi!!!
nagyon vagány, ahogy csinálja :)