2010/11/08

Őszi séta

Szerencsénkre ismét egy gyönyörű őszi szombatunk volt. Monorról hazafelé beszéltük Gáborral, ha már nem sikerült a Monori erdőt megnéznünk, akkor menjünk máshová, használjuk ki a szép időt. Így jutottunk el a pár héttel ezelőttre tervezett Normafához. Nem teljesen ott sétáltunk, valószínűleg nagy szerencsénkre, mert alig találtunk parkolót, annyian voltak a környéken. Csak mentünk, hagytuk, hogy a lábunk mutassa az utat. Nem is csalódtunk. Lányokat elég hamar kivettük a babakocsiból, amit a biztonság kedvéért vittünk magunkkal, na meg azért, mert nem sokat aludtak aznap napközben a Csajok, és nem tudtuk, hogyan fogják fogadni az erdős sétát. Mint mindent, ezt is örömmel vették. A mellettünk elrobogó kisvasút hangjától sem ijedtek meg. De ez nekünk már természetes. :)



Nem győztem betelni a csodás látvánnyal, amit csak a sok szemét rondított el. :( A Csajszik tökre élvezték a sétát, a levelek rugdosását (!), a kellemes időt. Ismét élmény volt Velük lenni. Csak áradozni tudok Róluk, olyan jó partnerek mindenben. Ilyenkor nem számít, hogy fáradtak, nem aludták ki magukat, eszükbe sem jut az éhség sem, bár mindig viszünk magunkkal ennivalót is Nekik. Szóval, fantasztikus Lányaink vannak, az az igazság. :)


Folyómeder felett átívelő fatörzsön csücsülünk:

Zsófi élvezi a leveleket:

Így is dobálták a leveleket, nem lehetett haladni tőlük, úgy tetszett nekik:


Kincső valamivel elvágta a kezét, mikor dobálta maga körül a faleveket:

Itt már az autó felé megyünk:


Ilyen szép és tartalmas szombati napunk volt. :)

2 megjegyzés:

sedith írta...

Örülök, hoyg ilyen szép napban volt részetek! Mindenesetre, nem is novemberi az idő, hanem inkább májusi nálunk is!

Izabella:-Szabina es Julia írta...

GYonyoruek a lanyok mint mindig,de jo hogy ennyira ugyesek es egyutt mukodoek a csajok es hogy mindenhova elmehetek veluk.Latszik a kepeken hogy mennyire elveztek a dolgokat.puszika