2010/05/05

Nagypapa szülinapja

Tegnap volt Gábor Apukájának a születésnapja.Természetesen Ő is kérhetett (és kapott) egy tortát. :) Igazából szinte felesleges volt a kérdés, milyet kér, mert ő csokiból is megeszik mindent. Imádja az édességet. Bár ez elég tág fogalom, úh. inkább azt mondanám, hogy imádja a csokikat, a süteményeket és a tortákat. Nem is tudom, van e olyan ezekből, amit nem szeret. Mármint íz-re gondolva.


Mindegy, lényeg, hogy a tegnapi nap az Ő napja volt, csináltam neki vacsorát is (rántott húst, krumplipürével), aminek éppen nekikezdtünk volna, amikor is betoppant Tibike, Gáborom gyerekkori barátja. Köztudottan nagyon szereti a rántott húst, így nem volt nehéz rábeszélni, vacsorázzon velünk.

Így ötünk mellett ültek a Csajok a vacsi alatt. Ők ültek az egyik asztalfőn. Szó szerint. Most még szabad az asztalon ülniük. Nagyon élvezik, mikor így közöttünk lehetnek, Zsófi rendszeresen kikövetel magának egy-egy falatot. Érdekes, hogy Kincső megelégszik azzal, hogy velünk lehet. Ő szépen eljátszik.

Természetesen a naptár e havi képén nem lehet más, mint a szülinapos Nagypapa és a legfiatalabb, és az egyetlen (kettő) lányunokák. :)

Kedves Árpi, Isten éltessen még nagyon sokáig jó egészségben, sok boldogságban!

Nincsenek megjegyzések: