2010/05/23

Hol az öröm az ürömből?

Jó másfél hete nem sok jó történik a családban. :( Egy hete felmondtak Anyunak, 13 év után, pár évvel nyugdíj előtt... :( Aztán Kincsőt tegnap reggelre elborították a kiütések. Tele van a kis teste ronda piros foltokkal. Mivel tegnap mentünk a védőnők által szervezett ikerklubba, így meglátogattuk a Doktor bácsit is. Kellett nekem a minap elkiabálni, hogy még nem kellett mennünk hozzá, nem voltak még betegek a Csajok. :(



Szóval szegénykém lehet, hogy ettől is szenved. A másik szenvedésének oka a foga. Illetve fogai. Merthogy alul és felül is be van dagadva az ínye, meg fehér, szintén a Doki szerint. A foltok állítólag valami vírustól vannak, amit az előző esti melegebb fürdővíz hozhatott ki... Háát, ha a Doki mondja, biztos úgy van. Azt mondta, ne izguljunk, elmúlik.


Ezen kívül jól elkiabáltam, hogy milyen jól alszanak a Lányok. Mert már egyáltalán nem alszanak jól. Sőt! Mondhatnám úgy is, hogy visszafejlődünk. :( Éjszakánként megint többször fel kell hozzájuk kelni, és sajnos van, hogy meg is kell etetni őket. Direkt nem emelem ki egyikőjüket sem, mert hol az egyik ébred fel, és ébreszti fel a másikat, hol pedig fordítva.

Dióhéjban ennyi. Várjuk, hogy valami jó is történjen. :)

3 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Hat sok jot nem irtal ,szegeny kiscsaj hat nagyon csunyak lettek a kiutesek,jaj anya mi Szabinaval mar 2 es fel eve a pottyok ellen kuzdunk de meg most sem tudjak hogy mitol folyton potyos.
Eloszor a yoghurtra fogtak az orvosok,mikor azt nem is evett,utana a husra amit akkor meg nem evett,majd mindenfele kajara fogtak de akarhanyszor adtunk pont olyat hogy had lassuk kivere nem vert ki.
Vegul ra fogtak az orvosok hogy biztos a naptol van amelegtol stb,mert hogy nem himlo...
Soha azt nem mondtak hogy ok biztosak benne hogy ettol es ettol van,de meg azota sem tudjuk hogy mitol van,most is kijottek a kezere es a nyakara mert oda szoktak kijonni es vegul a hasara,fulere,arcara.
Himlos mar volt ugyhogy nem az,most a cicus szorre gyanakszunk,mert miutan cicazik akkor jonn elo a potty.
Ugyhogy mi kell rajojjunk mitol van mert a szep dokik errefele nem tudjak mitol lehet egy gyerek pottyos.
Biztosan nagyon viszket neki es a fogai is kinozak nagyon rosz lehet szegenykenek.
REmelem hamar elmulik es vegre jo dolgok is tortenek veletek.
REmelem az alvas is visssza all nalatok.puszika

Noémi írta...

Kívánjuk, hogy mielőbb meggyógyuljon kislányod, és az éjszakák is jobbak legyenek. Nem lehet könnyű kettővel. Nagy elismerésem ezért neked. Kitartást kivánok és gyógypuszit küldök.

Vivien írta...

Szegény Szabina! :( Borzasztó lehet, hogy nem tudják a dokik sem megállapítani, mitől lehet pöttyös egy gyerek. Vérképet nem néztek neki? Hátha abból többet tudnának meg. Remélem, hamarosan Nektek is elmúlik a pötty, illetve rájöttök, h mitől jönnek ki, akkor könnyebb lesz kezelni őket. Puszi.

Köszi, Noémi, már el is múltak a kiütések. :) Nem olyan nehéz kettő gyerekkel, mint azt sokan gondolják. Nem mindig könnyű, de nagyrészt semmi baj nincs velük. Nagyon jó gyerekek, úh. öröm Velük minden pillanat. :) Köszönjük a gyógypuszit, az is segített a kiütések eltűnésében. :)