2012/05/15

Boldog névnapot, Zsófia! :)

Zsófiánknak ma van a neve napja. Most először vettem észre, hogy tudja, hogy miről is van szó. Lehet, hogy ebben közrejátszik az is, hogy sok az ünnep a családban, az, hogy minden hónapban van legalább egy belőle, és mindig másnak énekelünk, vagy csak köszöntjük a névnapost, éppen elég arra, hogy nagyon örüljön az Ő névnapjának, amit ugyan néha szülinapozott, és énekelte hozzá, hogy pom-pom, ma van a szülinapom. :) Nagyon édi volt. :)

Most itt az alkalom, hogy írjak Róla, most miután már 3x kint voltak mind a ketten lefektetés után kakilni. Ez különben nem jellemző, ma egész nap nem kakiltak, valamilyen oknál fogva, így tudtam, hogy nem szórakoznak, tényleg kell nekik. Ezért is engedtem. Mert különben, lefekvés után nincs se ivás, se wc, bili, ki mire szeret ülni (Zsófi inkább bilire, míg Kincső wc-re).

Szóval, Zsófia, a BÖLCS. :) Nagyon okos, kihegyezett fülű, dacos/konok, érzékeny, vicces, dalos pacsirta, táncos lábú, viccesen szemtelen, kiváló megfigyelő képességű, mindent megjegyző tükörképem Kishölgyünk, aki képes engem a sírásig feldühíteni, felhúzni. Röviden fogalmazva ilyen Ő. :) Ma egyébként jó volt, nem állt egyszer sem sarokban, tegnap különben 3x is... Ez a fenyítőeszköz. De már kezdem úgy látni, hogy ez sem a legjobb, leghatékonyabb módszer.

Na, de most nem szeretnék panaszkodni.

A lényeg, hogy élvezte nagyon, hogy ma van a névnapja, kérte a tortáját, gyertyákkal... :) Sütöttem Neki egy kuglófot, de mivel egy normál adagot sütöttem, és pici a kuglóf forma, így csináltam egy pici kerek tortaformában is egy adagot. Tetejére olvasztottam csokit, megszórtam színes cukordrazséval, aminek a legnagyobb sikere volt. Kb annyira, hogy "meghámozták" a tortát... :D Mind a ketten nagyon örültek neki, ahogy Kincső el is várta, hogy kapjon Ő is tortát, és ajándékot... Még nem értik, hogy CSAK az egyiknek van névnapja. Majd, ha nagyobbak lesznek, akkor nagyobb ügyet szeretnék a NÉVnapjukra fordítani, ahogy azt más ikres családnál is láttam.

És akkor pár kép a mi Ünnepeltünkről, amik tükrözik az Ő kis színes egyéniségét. Vagy legalábbis nagyjából. A kioktató illetve dalos oldalát nem tudjuk lefotózni. Sajnos. Sajnos? Háát, néha jobb, ha nem halljuk többet... :P















Boldog névnapot, édes Kislányunk! :) Nagyon szeretünk Téged, még a hisztijeiddel együtt is. :) Sok sok puszi.

4 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Boldog nevnapot kivanunk neked Zsofika, tudod nekem tesom,anyukam es nagymamam is Zsofia.Szoval nalunk is nagy nap ez.Nagyon jo napod volt.Szepek a fotok,puszika

Szitya írta...

Nagyon boldog névnapot ennek a bűbájosan színes Egyéniségnek!!!
Puszi,
Szilvi

Magdi írta...

Drága Kicsi Zsófink! Nagyon sok boldogságot kívánunk névnapod alkalmából. Anya szerintem is mindent leírt rólad, ami a jellemedet illeti. Igen okos, bájos kislány vagy (tudod!!!), a nyelved felvágva, mindenre van véleményed, és persze a szádat szinte egy pillanatra sem fogod be. De ez egyáltalán nem baj, sőt! Egy pillanat alatt reagálsz a környezetedre (azt hiszem ezért vagy GOMBÁR ZSÓFI!?)
Imádunk Drága, persze mindkettőtöket, csak most te vagy a főszereplő, az ünnepelt. Ölelünk benneteket: mama, papa

Orsi írta...

Boldog névnapot Zsófinak ezúton is!
A mi lányaink is szokták énekelni az Alma együttes-féle szülinapos dalt: remek a szülinapom, remek a hangulatom, tom, tom, tom, tom :D