2012/02/13

Isten hozott, drága Zoé!

3 héttel korábban, a lehető legkiválóbb egészségben, méretben jött világra szombaton este az én imádott Hugom és Férje leánya, Zoé. Már hajnalban, 2-fél 3 között elment a magzatvíz, egész nap várták, hogy beinduljon a természetes szülés folyamata, de mivel csak nem akartak jönni/sűrűsödni/erősödni a fájások és a tágulás, így a nap végén csak nem úszta meg a Hugocskám a császármetszést.

Zoé baba 2012. Február 11-én, 19.17-kor, 3000 grammal és 53 centiméterrel látta meg a napvilágot. Illetve a lámpavilágot, mert a nap már egyáltalán nem sütött. Tündéri, gyönyörűséges kisbaba, aki már elkezdett szopizni is, hála egy erőszakos csecsemős hölgynek. :)

Zoé alig 10 percesen:


És másnap:
 Fityisz. 



Mama

 Apu kitalálta az új nevüket, mondván, hogy Ők már háromszoros nagyszülők, legyenek ezentúl: Tripapa és Trimama, így tuti nem fogják összekeverni Őket egyik nagyszülővel sem... :)

5 megjegyzés:

Magdi írta...

Jó egészséget kívánok erre a szép világra drága kis unokám. Remélem jó "tesók" lesztek ti hárman!!!
Trimama

Orsi írta...

Sok szeretettel gratulálok az új családtag érkezéséhez, jó egészséget kívánok!!!
Apukád nagyon jófej,Tripapa és Trimama :D

NőiCsizma írta...

jaj, de gyönyörű baba! :)
Gratulálok a tesódéknak!

Annamari írta...

Szia :)

zúgolvasó vagyok, de most egy komment erejéig felbukkanok :)

Gratulálok a picihez!!! Nekem 3 hónapos a 3-ikom és sokáig Zoé volt de szülés előtt két nappal Hanna lett és Zoé a másodposztra került :D

Apukád de jó ötletes :) egy kávézót szeretnék nyitni lehet hozzá fordulnék valami frappáns kis kávézó névért :D :D

Vivien írta...

Köszönöm a gratulációkat a Húgom nevében is! :)

Annamari, akkor Ti már TRIszülők vagytok! :) A Hanna név is szép és az is relatív ritka.
Igen, Apunak mindig jó ötletei voltak, a fogalmazó készségéről nem is beszélve, de azért a Párom sem semmi. Az autón lévő "baby on board" felirat helyett nekünk ez van: "Lassan haladok, ikreket ringatok" :) És a kép sem hétköznapi hozzá. :) Köszi a kommentet! :)