2011/09/21

Betegek

Másodszorra kellett elmennünk a betegrendelésre. Ezúttal komolyabb okkal. Zsófi hétfő estére belázasodott. 38,8 fokos volt a láza. Egyszer volt lázas életében, az utolsó oltás után. Se előtte, se utána. Igaz, betegek sem voltak még. Kincső is nagyon bágyadt volt hétfő délutántól. Én mentem tornára fél 5-kor, Ők akkor ébredtek, így Apára maradtak. Mire hazaértem, 7 körül, addigra Zsófi lázas volt. Gábor mondta is, hogy semmit nem tudott kezdeni Velük. Először Kincső volt rácsimpaszkodva, majd Zsófi. Alvás előtt kapott Zsozso. Más lázcsillapító nem volt itthon. 23 órakor, lefekvés előtt megmértem a lázát, de már a bőrén éreztem, hogy nem lesz neki. Nem is volt. Másnap viszont újra felszökött a láza, 38,1 majd 38,5-re. Ekkor kapta a kúpot ismételten. Ezúttal nem ment le a láz. A doki déltől rendelt, mentünk is, mondanom sem kell. Szerencsére lázcsillapítón kívül mást nem kell szednie. Ezúttal Nurofent vettünk a gyógyszertárban. Állítólag vírust nyeltek be mind a ketten. Annyi, hogy Kincső nem lázas. Ha Zsófi sem lett volna az, ki sem derül. :)

Tegnap a déli alvás előtt kaptak mind a ketten Nurofent (Kincsőnek is kell), és aludtak egy hatalmasat. Olyan jókedvűen ébredtek, mint akiknek semmi baja. Ma reggel 6-ig aludtak, Zsófi ivott egy csomót, visszaaludt egy órát, azután köztünk újra elaludt és 3/4 9-ig szunyált. kincső az ágyában aludt 3/4 8-ig, ami szintén nagyon jó.

Nincsenek topon, ezt látni rajtuk, főleg Zsófi nyűgös és ma megint elkezdett taknyosodni (vasárnap mind a kettő taknyos volt, de csak aznap). Remélem, megint jól kialusszák magukat és hamarosan teljesen egészségesek lesznek! :)

2 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Szegeny kis csajok,remelem mostanra mar nem lazasok es jobban vannak mar.Mi is mindig a nuropfent hasznaljuk.puszika

Orsi írta...

Szegény kicsi manócskák, gyógyuljatok meg hamar!
Szerencsések vagytok, hogy még csak másodszor betegedtek meg a lányok. :)