2010/06/17

Látogató - pótlás

Nagyon szégyellem magam, mert két látogatásról sem írtam akkor, amikor megesett. Pedig annyira örülök, ha valaki jön hozzánk, pláne, ha még nem is látta a Lányainkat, de természetesen annak is nagyon örülök, ha újra felkeresnek minket. :)

Az első, akiről írni szeretnék, Tündi barátnőm, akivel még a középiskolában barátkoztunk össze. Van egy 5 (?) éves nagylánya, Lilien, akit utoljára a születésekor láttam. Szokásom, hogy meglátogatom a barátnőimet a kórházban, szülés után. Nekem ezek természetesek voltak mindig, de megmondom őszintén, én a saját szülésem után nem vágytam sok látogatóra. Valószínűleg ebben nagyban közrejátszott az is, hogy Kincső nem hogy nem volt velem, de majd 4 napig nem láthattam, valamint az, hogy a császár után pár napig menni alig bírtam, nemhogy még jópofizzak... Szóval én éppen ezekért kitértem a kórházi látogatások alól. Remélem, senki nem sértődött meg, itthon már szívesen láttunk, ill. látunk most is minden kedves látogatót.

Szóval nagyon szégyellem magam, amiért erről a látogatásról nem írtam, pedig már igen csak régen történt. Egészen pontosan március 18-án... Tündiék hoztak a Lányoknak egy bocit ajándékba, amiről már tettem fel videót is. Először persze tökre meg voltak rémülve a Lányok, sírtak, ki kellett kapcsolni, el kellett dugni a bocit, mert ha csak meglátták, már sírtak. :)

Lilien-nél itt éppen Zsófi van, Tündénél Kincső. Most legalább össze lehet hasonlítani, hogy 3 hónap alatt mennyit nőttek. :)







Zsófi



Kincsővel

Ez is Kincső - anno ugye állandóan kidugta a nyelvecskéjét. 
Erről leszokott azóta, pedig nagyon édes volt. :)

A másik látogató pont a születésnapomon, azaz április 9-én járt nálunk. Kincsőnk névrokona jött el hozzánk az Anyukájával. :)

Balra, a kis fintorgó Kincsőnk, a pöttyös rucis pedig Zsófiánk. :)




1 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Hat gondolom anya hogy akkor nyomban szules utan nem nagyon akartal latogatokat.DE most jol jonek ha mennek hozatok es buszken mutogathatod a kis szepsegeket.Tenyleg latszik a valtozas hu milyen kicsik voltak 3 honappal ezelott.
Most meg mar igazi nagy lanyok.Edesek voltak a kepeken a latogatokkal.Nagyon tunderiek a lanyok.puszika