2010/06/27

6:6

Az egész világ focilázban ég, én is nyomon követem a meccseket, bár nem tudom mindet megnézni, meg voltak unalmasabb meccsek is, most mégsem egy mérkőzés végeredményéről szeretnék írni, hanem Lányaink fogainak arányáról. Kincsőnek is kibújt a 6. fogacskája, Zsófinak is ugyanennyi van egy ideje. Már vártuk Kincsőnek is az újabb fogacskáját, mégsem nézegettem minden nap, na meg ő nem is az a fajta, aki nagyon szereti, ha "szadizzák". :)

Még egy fontosabb bejegyeznivaló, hogy mind a két Lány állandóan állni akar. Egyelőre csak akkor állnak fel, húzzák fel magukat, amikor belénk kapaszkodnak, de akkor szinte folyton és végig, más nem is érdekli őket. Ez azért is érdekes, mert Kincső még se nem kúszik rendesen, pláne nem mászik. Tehát nagyon úgy tűnik, hogy ő nem járja végig a kötelező lépcsőket, hanem egyből állni, menni fog. Egyébként eljut bárhova továbbra is, csak nem úgy ahogy a nagy könyvben meg van írva.

2 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Gratulalunk a 6 fogacskahoz szoval mar 12 fogatok van a 2 lanynak,nekunk meg egy sem.Julia szajaban folfedeztem folul ket kis feher recet ami hamarosan kibujik mar at van torve de meg nagyon pici.Ugyesen fejlodnek a lanyok hamar allni is tudnak.Kincso is majd csak utol ero a ZSofikat,pusizka

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Sziasztok!
Hol vagytok,mar nagyon hianyolunk titeket?