2010/06/11

Pancsi

Pár napig nem volt internetünk, valamelyik kábel kicsúszott a helyéről, de tegnap este Gábor megcsinálta. Imádom, hogy mindent meg tud csinálni, olyan ügyes! :)

Kedd este elmentünk kis medencét venni a Lányoknak, hátha jobban viselik a nappalokat. Hát, nem viselik jobban, de a medencét élvezik. :) Zsófi az első két perc után hasra vágta magát, majd reflexszerűen egyből a hátára fordult. Jól meglepődött, valószínűleg meg is ijedt, de egy gyors figyelem eltereléssel annyi ideje sem maradt, h átgondolja, hogy most sírjon vagy ne. Nem sírt. Tovább pancsolt. Két kézzel. Kincső óvatosabb. Ő nem pancsol a kezeivel, az esti fürdetésnél sem. Ő csak csücsült a medencében, néha elkapott egy-egy játékot, azzal játszadozott egy picit, majd egy másik után nézett.

Aztán amikor második alkalommal ültek be a medencébe, egy idő után UNTÁK magukat!!! Ezért tegnap nem fürödhettek. Megsértődtem rájuk. A ma reggelt ismét egy jó órás sétával kezdtük, azt sose unják meg, most alszanak, de utána pancsolhatnak.

Szóval nehezen bírják ezt a hőséget, én is, dübörög a légkondi, mikor nem vagyunk a házban, vagy alszanak, nem akarom megkockáztatni, hogy megfázzanak, de még így is eléggé felmelegszik a ház délután.

És akkor a képek, amik nélkül nem ér semmit egy bejegyzés sem: :)

Balra Zsófi, jobbra Kincső látható


Zsófi vigyorog a kamerába. :)

Kincső: hűű, mid van Neked!? :P

Zsófi: hopp, megvagy! :)

2 megjegyzés:

Ági írta...

Nagyon cukik. No és ez a gombás medence. Noncsi boldog lenne ha neki is lenne egy ilyen, hiszen ez a jele.

Magam előtt látom ahogy régen a lányaimat pancsiztattad valamelyik nyári napon a kertünkben. Még fotó is készült róla, a montázsban is szerepel..emlékszel? Mert én nagyon is!!

Puszi
Ági

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Csoadasak a lanyok a medenceben,olyan kis edesek ahogy locsiznak,nekunk is vegre jo lenni locsizni remelem ma osszejon csak sajna Julia himlos igy nemtudom hogy jonn ossze.pusizka