2010/06/04

Bánk (2)

Pénteken 9 körül hazamentek Anyuék, egyedül maradtam a Lányokkal. Ez is elég furi volt, viszont nagyon kellemes is.

 Kincsőt fiúnak nézték. :( Baseballsapi lehetett az oka!? :S

Sétáltam Velük egy hatalmasat, segítettem egy srácnak (13 év körüli) megtalálni az osztályát (cserébe le"néni"zett...), majd aludtak a Lányok egy jót a babakocsiban a jó levegőn, én közben felállítottam Nekik a sátrat, és vártam Gábort. :) Végül muszáj volt lefektetnem a Csajokat, mert elálmosodtak, de még nem aludtak, mikor megjött az Apjuk. Volt nagy öröm mind a két (három, négy) fél részéről.

 Pénteken is nagyon jó időnk volt, úh. simán lehettek a Lányok body-ban. 

Gáborom jó negyedórával korábban ért fel, mint ahogy én kiszámoltam, nagyon örültem Neki, alig vártam, hogy végre újra együtt legyünk. Első találkozásunk óta nem töltöttünk két napot külön! Megebédeltünk, pihiztünk egyet, Csajszikák is aludtak ekkor végre, majd ismét útnak indultunk, le a tóhoz, Lányokon lengébb ruha, igaz, Kincsőn megint félreérthető színű ruha volt, de ezúttal megcseréltük a sapijukat, így abból egyértelművé vált a neme... :) A szép napsütésben lett egy kis színük a Lányoknak (meg nekem is), ami nagyon jól áll nekik. Természetesen. :)


Kellemesen telt a délután, Gábor fagyizott egyet, én a lángosra voksoltam, de elég olajos volt, úh. nem is bírtam megenni az egészet. :( Vártuk a fürdetést, mert különleges fürdés várt a Lányainkra. A héten megérkeztek a fürdetőkarikák, amiket rendeltem, és Gábor fel is hozta őket. Bár, nem éppen a zuhanytálcába lett kitalálva, de a lényegen ez nem változtatott semmit: imádták a Lányok!!!

 A fürdetőkarika felavatása.

Másnap Kincső "szerencsésen" beütötte a nuniját, ahogy előrecsúszott benne, úh. aznap elég hamar véget ért számára a pancsi, de hétfőn már ismét élvezte - igaz, Gáborral ment be fürdeni, de ott volt Zsozso, aki nagyon lubickolt a karikában, így aztán ő is belemerészkedett, és nem volt semmi baj, megjött a bátorsága, és nem dobálja magát előre-hátra.

 Itthon, újra szeretik mind a ketten a fürdetőkarikát.

Szombaton csatlakoztak hozzánk Anyuék. Ódákat zengtek az előző esti vonatozásról! Mint már említettem, Áginál olvastam a Gyertyafény Expresszről, ami első olvasásra megfogott. Nekünk a gyerekek miatt egyelőre szóba sem jöhetett, de már tudtam is, kinek, jobban mondva, kiknek lenne ideális ajándék. Naná, hogy a szüleimnek, akik mind a mai napig imádják egymást, bár sok mindent megéltek együtt. Büszkeséggel tölt el, amikor Velük vagyok, hogy mind a mai napig kéz a kézben sétálnak. Ezt mindig szerettem idős házaspár esetében is. Remélem, Gáborral mi is így fogunk sétálni életünk végéig! :)

De visszatérve az Expresszhez, Anyuék nagyon, de nagyon jól érezték magukat, Apu előre fintorgott, hogy biztos akkora adag ételt szolgálnak majd fel, mint a Gordon Ramsey műsorában, úh. előtte be kéne ugraniuk a nemrég nyílt Váci utcai Nordsee-be. Kellemes csalódás érte, mert nem csak fenséges volt a menü, hanem bőséges is. Visegrádig ment a vonat, majd hazafelé Veresegyháza irányába. Ahogy Ágiék esetében, náluk is itt állt meg a csodás szerelvény, és népviseletbe öltözött nénik fogadták őket házi rétessel, amik szintén nagyon finomak voltak. A nénik viccesek voltak, kedvesek. A kiszolgálás a vonaton első osztályú volt, a pincérek nem győzték lesni a vendégek kívánságait. Most hirtelen nem tudom, melyik vagonban utaztak Anyuék, de véleményük szerint a legszebben. :)










Örülünk, hogy sikerült egy felejthetetlen élménnyel meglepnünk Anyuékat, Csilláékkal együtt, reméljük, még sok szép emlékezetes pillanattal tudjuk megajándékozni Őket!

1 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Gyonyoruek a csajok a kepeken,a satorban,edes a karika a vizben nagyon jol lehet biztosan benne lubickolni.
De jo hogy apa is megerkezett,es foleg az hogy anyukadek nagyon jol ereztek magukat a ti ajandekotok miatt.Puszika