2009/10/31

Fülbevaló

Elszántam magam, és szerdán nekiültem fülbelövőt keresni a közelünkben. Nagyon kezdtek hasonlítani egymásra, de nem ez volt az elsődleges indíték, amiért Apával szerettünk volna kilövetni a fületeket. Mind a ketten úgy gondoltuk, hogy az nagyon csini, és az kell. Így tegnap a Nagyival elmentünk a közeli Belle Fleur panzióba, ahol már vártak minket. Nagyon kedves kozmetikus lány vett Benneteket kezelésbe, és Ti nagyon bátrak voltatok! Kincsőkém, Te voltál az első "áldozat", csak, amikor a lövés "eldördült", akkor nyekkentél meg egy picit, és volt egy kis könnyecske, de mire felálltunk a székből, már semmi bajod nem volt. :)




Zsoci, Te is nagyon bátor voltál, sőt, Te szinte végig aludtál. Először a kozmetikus lány lejegelte a fülecskéteket, na ez volt az, amikor egy picit felébredtél, de aztán vissza is szenderedtél. :) Te is csak az átlövés pillanatában pityeredtél el, de aztán semmi bajod nem volt. Nagyon csini lettél Te is az új fülbevalóddal. :)



Na, megyünk fürdeni, majd valamikor folytatom. Holnap megyünk Fótra, Nagy papit felköszönteni. :)

2 megjegyzés:

Ági írta...

No én most bajban vagyok, az első képen az a kikerekedett pofijú kislány Kincső?
Igazi hölgy a fülbevalóban és a fodros ruhában.
Zsófi is meseszép.
Kíváncsi leszek ha megnő a hajuk milyen frizurákat alkotsz nekik. Sokszor emlegetünk, amikor a lányokat fésülöm reggelente..

Vivien írta...

Azt elhiszem, hogy emlegettek! :) Már várom nagyon, hogy megnőjön a hajuk, de azt is, hogy ők is elég nagyok legyenek ahhoz, hogy engem fodrászoljanak. :)