2009/10/31

Ez is, az is

Háát, Lánykáim, sajnos nagyon nehezen fogadjátok az új rendszert. :( Nehéz órákat élünk át, de hiszem, hogy hamarosan meglesz ennek a gyümölcse.

Ma itt volt a védőnő és nagyon megdicsért Benneteket! Hozzáteszem, múlt héten a gyerek doki is! Ugyanis gyönyörűen fejlődtök. Zsófi ugyan az elmúlt egy héthez képest 20 dkg-ot hízott, Kincső viszont 23-at. Mind a kettő remek, és Zsófi eddig mindig meghaladta a heti 20 dekát, de erről is vezetünk pontos listát, amit szintén el szeretnék tenni, ahogy a szoptatós naplót is. Remélem, nem fogom elkutyulni, ismerve a rendességemet... Szóval ma is dagadt a keblem a büszkeségtől, csak hogy jót is írjak rólatok. :)

Egyébként Zsófi, Te már az első nap hason fekve megfordítottad a fejed. A mellkasomon feküdtél a fal felé néztél, és amikor meghallottad Apád hangját, megfordítottad a fejed, magyarul Apád felé fordultál!

Kincsőm, Rólad ezt nem tudom, mert Téged ugye elvittek tőlem a koraszülött osztályra, és én csak negyed nap láttalak, előbb nem volt erőm elmenni Hozzád. :( De akkor Te is éppen hason voltál, meg a kék fényben, mert besárgultál, és amikor meghallottad a hangomat, Te is egyből felkaptad a kis fejedet, és felém fordultál. A szemecskéd le volt ragasztva, de hintáztál a pocakodon, meg kapálóztál minden végtagoddal, nagyon édes voltál. Nekem meg majd megszakadt a szívem, hogy így kell téged először lássalak. Jaj, de jó, hogy vége! De jó volt, mikor Zsófival felmehettünk Hozzád, és végre én gondoskodhattam Rólad! És milyen jó volt, mikor hazajöhettünk! Sose fogom ezeket elfelejteni!

Nincsenek megjegyzések: