2014/09/08

Véletlen ikres találkozó a játszótéren

Ovi előtti utolsó pénteken kiruccantunk Kispestre, a Petőfi utcai néven ismert játszótérre. Gyönyörű játszótér, megérte a nagy utazást, ott voltunk legalább 3 órát, és a Lányok nem unták meg. Nagyon színvonalas, jó minőségű, szépen rendben tartott játszótér, ahol az unatkozó anyukák is találnak maguknak "játékot", kb 7 különböző kondigépet... :)

Ahogy a Lányok ismerkedtek az új hellyel, egyszercsak felfigyeltem két kis szöszi csajszira, mint 2 tojás, úgy néztek ki, és ahogy a képen is látható lesz majd, nagyon szépségesek. :) Pár perc múlva e két kis angyal anyukája megszólított, hogy nem én vagyok e eme blog írója? Mondom de, és akkor egy kicsit beszélgettünk, majd miután többször összetalálkoztunk, a wc-nél felvetettem, hogy nem csinálnánk e közös képet a Lányokról!? :)

Sajnos a blogjukat nem tudom olvasni, úh ha olvasod ezt a bejegyzést, kérlek adj valami jelet, hogy tudjak csatlakozni az olvasótáborotokhoz! Köszi előre is! :)

És a kép, ami a Lányokat ábrázolja:Hamarosan írok többet, van miről. Úgy érzem, egy kis lendület visszajött az íráshoz. :)

Nincsenek megjegyzések: