2012/06/27

Ovi


Sajnos, a kerületi oviba sem vették fel a Lányokat. Nagyon csalódott vagyok, mondanom sem kell. Nem mintha meglepődtem volna ezen, csak nagyon sajnálom, hogy 4 évesen fognak elkezdeni óvodába járni, a náluk fiatalabb gyerekekkel. Inkább annak örültem volna, ha idősebbekkel járnak, akiktől tanulhatnak, akik felfelé húzzák Őket. És a másik, hogy így ismét nem nagyon van esély arra, hogy valami normális munka után nézzek.:(

Biztosan így kell mindennek lennie, így kellett, hogy történjen, de ettől függetlenül csalódott vagyok. Ki kell találnom majd valamit, hogy nagyjából pótolni tudjam számukra az ovit. Ugyan teljes mértékben tuti nem fog sikerülni, de részben talán igen. Majd meglátjuk. Addig nézelődök, informálódok, hátha sikerül valamerre elindulnom ez ügyben.

Az vígasztal egyedül, hogy nem csak minket utasítottak el, hanem kb. 20 gyereket. Azért ez meglepő, nem??? Nyilván költői kérdésnek szántam… :) Vajon minden oviban ennyi gyereket utasítottak el!? Akkor már simán lehetne egy új ovit nyitni és vagy 4-6 csoportot indítani. Kb. ennyi jön ki, ha minden oviból elutasítottak 10 gyereket minimum. :(

Felhívtam a központi óvodát, hátha valahol van hely a Lányok számára. Egy nagyon kedves hölgy volt az illetékes, aki szinte felnevetett azon kérdésemen, hogy van e valahol még szabad hely... Ennyit erről. Szeptemberben keressem fel újra. Hátha úgy találunk helyet, hogy valakit két helyre is felvettek. Most úgy eszembe jutott, hogy még az is lehet, hogy csak az egyik Lány lesz ovis, vagy két oviba fognak járni!? Vicces ez az egész helyzet, de nem tudok, mit tenni.  

3 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Szegeny kis csajok, nalunk is igy volt hogy Julia itthon kell maradjon meg egy evet,aztan beszeltunk az ovival es folvettek ,de hogy is ne vettek volna fol mikor a nalanal sokkal kisebbeket beirtak,Julia szeptember 10-ken az ovi kezdes napjan tolti a 3-at es nem akartak folvenni,de a nalanal kisebbeket igen,akik majd csak decemberbe toltik be a 3-at.De vegul csak beirtak es mehetunk oviba.Ettol en is feltem hogy ha itthon kellett volna maradjon hogy majd jovore a 4 evesek es a 3 evesek kozott lett volna.Remelem ti is kaptok majd ovit szeptembere es remelhetoleg egy ovit a 2 csajnak.Hatha sikerul,ne adjatok fol.De annyi gyerek van tenyleg miert nem inditannak tobb csoportot akkor?
Mar nagyon hinayoltunk titeket hamar vissza is olvasunk benneteket.puszika

Orsi írta...

Sajnálom, hogy nem vették fel a lányokat az oviba! Hátha szeptemberben mégis akad nekik hely. :) Drukkolok nagyon!!!

Vivien írta...

Aranyosak vagytok! Köszönjük a bíztatást, és amint tudok valamit, írok ám! :)