2012/06/27

Bánk

Voltunk két hétig Bánkon, holnapután ismét felmegyünk egy hónapra legalább. Ott nincs internet. Csak csend és nyugalom és madárcsicsergés. Herrlich. Isteni. Ott aztán fel lehet töltődni. Ott aztán kisimulnak a ráncok. Ott valahogy hosszabbak, de kevésbé fárasztóak a nappalok. És ott aztán jól érzik magukat a Lányok. Ott még esőben is játszhatnak kint (a fedett teraszon). Ott egymásra szólnak, hogy ne kiabálj, mert elmennek a madarak! Nem mintha sokáig használna ez a kérés, bárki részéről jöjjön is, és bármelyik Lánykámnak is szóljon. Ennek ellenére ott valahogy nincs annyi vita, veszekedés, ott valahogy kezelhetőbbek a Gyerekek. Bánkon nincs szükség vízszűrőre, ásványvízre, mert a csapvíz olyan tiszta, mint a palackozott (ha nem tisztább). Bánkon én is mosódióval mosok és a vizet ellocsolom. Kézzel mosogatok, és nem esik nehezemre, takarítok, és szívesen csinálom (itthon is nekem kellene, csak itthon nem nagyon akaródzik). Bánkon arra is van időm, hogy kifeküdjek napozni, csak türelmem nincs a napozáshoz. A Hugommal (aki egy hétig szintén fent volt velünk Zoéval) minden nap legalább egy órát tollasoztunk a Lányok alvóidejében, és nem hiányzott, hogy pihenjek - mert kipihent voltam. Szóval, jó ott.

Írtam néhány bejegyzés félét a word-be, most átmásolom ide őket. Csak még képeket kell válogatnom hozzájuk. Igyekszem a mostani fent létünkkor is írni, és majd, ha hazajöttünk, bemásolom ismételten. Bár, ami itthon természetes, addig ott az a természetes, hogy nincs, így hiába van velünk a számítógép, szinte csak arra használom, hogy a Lányok 1-1 este nézzék rajta a Zebit (Madagaszkárt). Németül. Mert így szokták meg. :)

Na, akkor jöjjenek a bejegyzések. :)

3 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

De klasz lehet az a Bank,orulunk hogy ott vagytok sokat sokat, akkor nagyon jol telik az a 2 het biztosan klasz volt,most 1 honapra mentek de jo.Zoe is eddig cuki nagy lany lett.Majd hoz kepeket a lanyokrol.puszika

Orsi írta...

Jaj de jó lehet ott!!! Képeket kérünk, sokat, mert nagyon kíváncsi vagyok a rezidenciára!
Ilyenkor hármasban mentek, vagy Gábor is ott van veletek?

Vivien írta...

Iza, nagyon jó. DE Nektek olyan jó kis keretetek és környezetetek van, hogy ha olyan helyen laknánk, nem vágynék sehova! :)

Húúú, igyekszem képeket is betenni. :) Orsi, én nem vezetek, úh Gábor felvisz minket, kellő mennyiségű kaja-alapanyagokkal. :) Aztán hétvégente jön hozzánk. :)