2011/05/18

Fodrász és osztálytalálkozó

Ez csak egy rövid bejegyzés lesz, mert nem igazán a Csajokról szól, mint inkább rólam. :)

Több hónapnyi várakozás után eljutottam végre fodrászhoz. Ez ugye nem egy egyszerű dolog, ha az ember (jelen esetben én) nem hajlandó bárkihez elmenni, nem tud autót vezetni, ezért a bkv-val való közlekedést is minimálisra kell venni a Csajokkal, akik nem nagyon szeretnek hosszan utazni - csak velem -, mert kényelmetlen számukra, valamint nem tudok délelőtt menni, mert az rövid időintervallum az ébredés és az ebéd között, délután pedig csak legjobb esetben 16 óra után tudok elmenni, de 19 órára itthon KELL lenni, a fürdetés miatt. Az én teljes-generál-ellátásom minimum 2 órát vesz igénybe, de inkább hármat, amit én mindig nehezen viselek, mert ugyan szeretek fodrászhoz járni, de elég hamar megunom, és ideges leszek az időpocsékolástól. :) Na, mindegy, lényeg, hogy múlt héten csütörtökön eljutottam Békásmegyerre fodrászhoz (3-kor indultam itthonról és fél 9-re értem haza...). Háát, lehet, hogy többet nem megyek, annyira nem vagyok megelégedve a végeredménnyel.

És pénteken volt az általános iskolás osztálytalink. Ahhoz képest, hogy 17 éve nem találkoztunk, vagy legalábbis nem mindenkivel, egyből megismertük egymást, és a legjobb az egészben az volt, hogy mindannyian ugyanolyan "hülyék" vagyunk, mint voltunk. :) Sokan nem jöttek el, pedig ígérték, de így is nagyon jó buli volt. Én fürdetés után mentem, 9-re értem oda, és hajnali fél 4-ig ott voltunk egy páran. :) Nagyon, nagyon jó buli volt. Most az évfolyam bulit kezdtem el szervezni (kicsit rutinosabb leszek ezúttal, hogy ne jöjjek ki deficitesen a buliból).

Egy pár kép:


 Volt egy szülinaposunk is. :)


Megbeszéltük, nem várunk újabb 17 évet a következő találkozásig, sőt, volt, akik javasolták a kétheti találkozást. :) Ez már önmagában elég arra, hogy ki hogy érezte magát. :)

1 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Nagyon klaszak a kepek,gondolom nagyon jol erezted magad a talakozon,es biztosan jo lenne kicsit gyakrabban talizni.HU de sokat voltal a fodrasznal.puszika