2011/05/09

Papa születésnapja

Szerdán volt Gáborom Apukájának a születésnapja, a Lányok egyik Papájának, akit néha Tatának is hívnak. :) Árpiról sok sok mindent tudnék írni, Ő az, aki nem beszél túl sokat, bár néha rájön a beszélhetnék, és akkor hosszú perceken keresztül mesél nekem. Ő ül a lépcsőfordulóban, én pedig fent a lépcső tetején és hallgatom. De legtöbbször csak akkor szól, ha van mit mondania, kérdeznie. Végtelenül jószívű, mindig lehet rá számítani, segítőkész, és a szerettei, barátai bármit bármikor kérhetnek tőle, biztosan nem fog elutasító választ adni.

Nagyon szereti a sportot, és nem csak nézni, hanem űzni is. Kajakozik, bicajozik, focizik annak ellenére, hogy biceg a bal (?) lábára. Azért azt a focit megnézném egyszer... :) Szenvedélyesen, megunhatatlanul szereli Mini-jét, a biciklijét - vagy másét. De mivel Ő is férfiból van, a többi, kötelező dologért megesik, hogy nem csak egyszer kell szólni neki, hanem noszogatni kell. :)

Mindig megkérdezem a leendő szülinapost, hogy milyen tortát szeretne, szerencsére a legtöbbször rám van bízva a választás. Árpiról tudom, hogy imádja a csokit minden mennyiségben, és azt is tudom, hogy odavan a Sacher tortáért, ezért nem volt kérdéses, hogy mit fogok sütni számára. Elég szűkös volt az időm, mert szerda reggel mentünk el vásárolni, Gábor nem ért rá előző nap, ezért maradt az utolsó pillanatra. A torta finom lett, viszont időm nem maradt kreatívkodni. Sajnos.


 Csajok egyből lecsaptak a sütire, aminek a közepén még nem dermedt meg a csoki. Nem győzték lenyalni az ujjacskájukról. :)

Meg is kóstolták a tortát, ami szerencsére ezúttal is finomra sikeredett. :)

Kedves Árpi, nagyon, de nagyon boldog születésnapot kívánunk Neked sok szeretettel! Remélem, még nagyon sok tortát süthetek Neked! :)

1 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Mi is nagyon boldog szuletesnapot kivanunk az unnepeltnek,ugy lattom a tortad nagyon szep es nagyon nagy sikere is volt.puszika